Címkék

, , , , , ,

Osztottunk, szoroztunk, pakolgattuk a dátumot, mert ugye Esztinek mindenképpen jönnie kell a fenyőfát megvenni. Olyan nincs, hogy ő nem találkozik személyesen a leendő fenyőfánkkal. Tavaly ugye végig ölelgette a fél fenyvest a Brico-ban, mire rálelt a megfelelő fenyőre. De igaza volt, nagyon szép karácsonyfánk volt tavaly is.

Idén kicsit huzósra sikeredett a vásárlás, már mindjárt karácsony, és még nincs fenyőfánk. De Eszti jönni akart mindenképpen! Még Katinka kérdezte is tőle, hogy miért akar annyira jönni? Erre Eszti, hogy tutira órási fánk legyen. Katinka egyből megválaszolta neki, hogy na de ilyet, mikor volt nekünk kicsi fánk? Amikor ketten vásároltuk a fáinkat akkor is mindig óriási karácsonyfánk volt. Eszti elgondolkodott, de aztán csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy ő jönni akar.

Tegnap ölelgetésre készen be is toppantunk a Brico-ba. Eszti válogatott, pakolgatott. Mondom neki, hát öleld már meg, igy nem tudod megállapitani, hogy melyik lesz a nekünk tetsző fa. Erre rám néz nagy komolyan, hogy ő bizony nem ölelget mindenféle idegen fákat, majd csak amelyik szimpatikus lesz neki. Ja!

De sikerült, egymásra találtak 🙂

karácsonyfa választás

Idén is lesz karácsonyfánk, pedig már olyan “ideges” voltam! 🙂 És már most nagyon szeretjük! Jó reménységgel vagyunk affelől, hogy ha ezt is kibontjuk mint a tavalyit, akkor egy gyönyörü fenyőt diszithetünk fel karácsonyfának. 🙂

Hajrá karácsony! 🙂 Te jó ég! Jövő hétvégén már mindjárt karácsony! 🙂