Címkék

, , , , , , , , ,

1938. augusztus 1-én megszülettél drága Édesapám. Sok jót tettél az életedben, nagyon sokan szerettek és tiszteltek téged, nekem az életemet mentetted meg Mamával és Tatával. Igy férjhez mehettem egy csodálatos emberhez és születhetett négy csodás gyermekem.

Nézd milyen nagyszerű gyerekek lettek! Őszintén, tiszta szívvel szeretik egymást és sosem hagyják magára a másikat.   ❤

Emlékszel mikor Katinka megszületett, az első unokád? Csillogtak a szemeid, talán sosem láttalak olyan boldognak és büszkének. Gyöngéden hordtad körbe mindenfelé, megmutattad neki a te világodat, melyet képzeld, máig nem feledett. Megtanulta tőled a jóságot és az őszinte szeretetet. Máig emlékszik miket mondtál neki, arra is, amikor huncutságokat suttogtál a fülébe, pedig mondtam nem szabad. És cinkosan nevettetek. ❤ Szinte látom magam előtt. 

Képzeld, összetalálkozott jó pár éve a szerelmével, akit az Ur rendelt ki mellé. Szeretnéd Vincentet, jó ember és szereti Katinkát. Biztos levitted volna őt a kertbe, és mindent megmutattál volna neki amit te termesztettél a csodakertedben. Aztán degeszre tömted volna a hasát valami finomsággal ebédre, jókat mosolyogtál volna, hogy mennyire szeret enni és mennyire díjazza a magyar konyhát. És aztán rábeszélted volna, hogy délután sétáljatok ki a pincébe borocskáért. Megmutattad volna hogy készül a bor, Vincent meg szerintem csodálattal nézte volna, mert tuti nem látott még olyat, és Vincent nagyon őszinte ember, erre hamar rájöttél volna. ❤ 

Tudod most nehéz idők járnak, semmi sem ugy alakult ahogy eltervezték. Ez sokszor riadalommal és szomorusággal töltött el mindannyiunkat. Te talán ingattad volna a fejed, hogy miért. Te sokkal egyszerübben és szeretetteljesebben láttad a világot. Talán pont ugy lett minden ahogy te csináltad volna. 

Katinka gyönyörű menyasszony lett 2020. augusztus 1-én. ❤

Ó de ölelted volna. ❤  De tudod a legfontosabb, hogy boldog. Igen, vannak nehézségek az életben, azok is tanítanak minket, de boldog akkor is. ❤ 

Drága Édesapám, köszönöm neked az életet, a családomat! Köszönöm neked azt a szeretetet amelyet 4 éves koromtól tanulhattam tőled. És tovább adhatom, mert van kinek. És tudod, az élet nem véges. Jönnek az esküvők, majd jönnek a gyerekek. Egyszer a mi szemünk is úgy fog csillogni mint a tiéd amikor az unokákat tartottad a kezedben. ❤ És meghagyjuk örökül, hogy tudják, kitől is tanultuk a szeretetet. 

Boldog születésnapot Édesapa! ❤ Soha el nem múló szeretettel … ❤