Címkék

, , ,

Először Barnus lett beteg, három hete felhivott nap közben, hogy nagyon rosszul érzi magát. Természetesen berohantam érte, szegény itthon kinlódott, fájt a hasa, erős hányingere volt. Mivel a házi kurálásra nem multak a tünetek, igy két nap mulva elvittem orvoshoz. Virus! Most ezek kószálnak, ezekkel a tünetekkel. 5-7 napig tart, inkább ne menjen suliba, mert elég rossz az általános állapotuk a betegeknek.

Kiszámoltuk, hogy jó, akkor talán hétfőn mehet is. De 10-kor már itthon is volt, annyira rosszul érezte magát, megint rohanhattam érte. Még ráhuztunk két napot. Teljesen nem gyógyult meg, de már több volt az az időszak amikor jól volt mint a hányingeres. Közben Eszti is panaszkodott hasfájásra, én is időnként elég ramatyul éreztem magam.

Dávid vizsgaidőszakának vége lett mult szerdán. Végig bujkált benne is a betegség, de valamiért csak akkor jött ki rajta, miután már leengedett. Aztán szombaton végképp ágynak dőlt, szó szerint. Katinka azzal hivott fel, hogy nagyon beteg. Próbálkoztunk vele is a házi gyógymódokkal, de ha nem javul, akkor ma őt is el kell vinni orvoshoz. Szerintem jó nagy arcüreggyulladása van, sokat köhög, gyengének érzi magát és nagyon látszik rajta, hogy beteg.

Ma meg már Gyuszi is itthon maradt, nála hasonlóak a tünetek, ő is beteg lett.

Nem jó ez az enyhe idő! Volt pár nap amikor hideg volt, de az sem az igazi. Esett az a hó másfél hete, elolvadt, attól is csak a pára lett nagyobb. A virusok dőzsölnek ebben az enyhe időjárásban. És az előrejelzések is inkább 8-10 fokot jósolnak.

Különben jó, hogy nincs hideg, de az a baj, hogy ezt nem csak mi dijazzuk, hanem a virusok is! 😦

Meg kellene gyógyulni mindenkinek karácsonyra! Ki is adom az elkövetkezendő napok legfőbb programjának!