Címkék

, , , , , ,

Mivel mással, mint a sok-sok virussal. Barnus 3 hete itthon van. 😦 Ő kezdte a sort. Elmentünk a dokihoz, hogy fáj a füle, erre kiderült, hogy nem a fülével van a baj, hanem annyira csunya a torka és annyira fáj neki, hogy a fülébe is kisugárzik. Aztán jött a láz, lábadozás, egy hét itthon. Következő héten gondoltam erőre kap a karneváli szünetben.

Közben Dávid lett nagyon beteg. Szegény gyerekem ritkán beteg, de ha igen háááát. 😦 Gyomorinfluenza volt a diagnózis. Megküzdöttünk vele rendesen, örültünk nagyon mikor jobban lett! 🙂 

Rá két napra Barnusnak 39 fok fölött volt a láza újra. És nem tudtuk lehúzni neki. Jártányi ereje sem volt már, Dávid ha nem lett volna itthon és nem segít, akkor még hűtőfürdőbe sem tudtam volna tenni. Közben Gyuszi próbálta elérni a kórházban az orvost, de mindig csak azt mondta nem tud most beszélni. Végül nagyon későn este sikerült elérni őt, mondta, hogy a kórházak tele vannak, a levegőben rengeteg vírus kering, egyszerűen nem lehet őket kivédeni. Elmondta, hogy gyógyszerezzük és adagoljuk a különböző lázcsillapítókat, szedje továbbra is az antibiotikumot, főleg, hogy ez másfél héten belül a 2. ilyen lázas állapot, nehogy valami visszamaradjon a legyengült szervezetben. 3 napig tartott, nagyon örültünk mikor vége lett, de 5 napig alig evett valamit a gyerek, hiába kértem, könyörögtem. Két napja kezdett el újra jó ízűen enni.

Közben, hogy alakuljon a teljes családi kép Gyuszi is beteg lett hétvégén, persze ő még úgy gondolta hétfőn reggel, hogy elmegy dolgozni, de szerencsére egy kis morgás után mégis itthon maradt. Tényleg szerencsére, mert délben ágynak is esett ő is. Doki kiírta, gyógyulóban van.

És hogy teljes legyen a kör, tegnapra én lettem beteg. Idejére nem emlékszem, hogy mikor feküdtem le nappal és aludtam volna órákat. 😦 De hát így alakult. Kúrálódunk  mind.

Épp előbb válaszolt az orvos, hogy mi legyen Barnussal, a héten semmiképpen nem mehet iskolába, közösségbe, mert most van az influenzafertőzések csúcsa, itthon kell maradnia. Jövő héten menjen. Remélem nem csak 2-3 napig. 😦 

A hétvégére ide is nagy lehülést mondanak, akár -15 fok is lehet. Sajnos sok vírusnak nem elég ez a fagyos hideg sem, de ha a fele lepotyogna én annak is nagyon örülnék. Nem volt jó ez az enyhe tél, tudtam én, hogy megisszuk a levét, hiába örömködtek sokan neki. 😦 A vírusok melegágya lett. 

A betegek gyógyuljanak, és teljes erővel várjuk a tavaszt: