Címkék

, , , , , , , , , , ,

Esztiéknél jártunk, amikor Gyuszi meglátta, hogy ők a cicáknak a kaparófa egyik széles részén adnak enni, hogy Bella ne egye meg a cicák kajáját. Gyuszi egyből mondta is, hogy nekünk is ilyen kellene! Eddig a pultunk végében kapták a kaját, mert máshol nem tudtuk odaadni nekik. Fontos, hogy szem előtt legyenek, mert Samu különleges, beteg cicáknak való kaját kap amit sem KisBüdi sem a kutyusok nem ehetnek meg!!!

Megnéztem a Zooplus-on, hátha van leárazás. És igen, pont most ezekben a napokban van leárazás kaparófákból. Olyat nem tudtunk venni mint Esztiékért, mert még leárazva sem a mi pénztárcánknak való, de azért csak addig nézelődtem a lehetőségek között, hogy találtam egyet ami nagy is, széles is, vannak rajta olyan helyek, ahol kényelmesen ehetnek a cicák mindketten és a kis itatójuk is elfér.

Tegnap megérkezett a csomag. 🙂 Most már a fényképek beszéljenek helyettem, mert Gyuszi neki állt összerakni. Volt segítsége is, pont ezért aggódtam is, hogy vajon éjfél előtt készen lesz-e? 

Samu valahonnan kiszimatolta, hogy itt bizony neki készül valami, már az első rész készen volt, amikor ki is próbálta. 🙂 

Odaföntről nevelte Brunót, hogy ne vonja el Apuci figyelmét. 🙂  Itt most komoly dolgok vannak! 😀

Hát mi lesz ebből? Nem tudja, hogy kell összerakni! 😦 Szétszedi. 😦

No mégis csak van remény, jól van! 😀

Addig kipróbálom a játékot, hogy az jól működik-e? 😀

Ez az, meg van, rájött, hogy kell összerakni!!! 😀

És hát ma a kész mű, összeépítve a régivel, igazi palota. 🙂 A tányér biztonságos helyen a kutyáktól, már csak a cicákat kell megregulázni, hogy mindenki a saját tányérjából egyen. A szökőkutat a kutyusok nem érik el, biztonságos minden. Lehet játszani, enni! 🙂