Címkék

, , , , , , , , , , ,

Tegnap végre mindenki elindult utjára, ki iskolába, ki dolgozni. 

Nem akart már Barnus itthon maradni, 2,5 hét nagyon sok idő. Az antibiotikum is elfogyott, a köhögés maradt, hol jobban, hol kevésbé, de már nem fájdalmas legalább. Tehát ez előrelépés. 

Tegnap ugy alakult, hogy utaztunk suli után, végig aludta. Mondta is, hogy fáradt nagyon. De örült, mert örültek neki a srácok, a tanárok. Volt hozzá sokaknak pár kedves szava. Volt amit nehezen viselt, mert nem akart másoknak problémát okozni, de megbeszéltük, hogy hasonló esetben ő is megtenné másért, és igy már rendben is volt a világ. 

Még mindig nem gyógyult meg, abban meg csak reménykedni tudok, hogy nem szed össze semmi uj virust. Mennek a kezelések ezerrel, foglalkozik is magával, mert látja már, hogy kell. 

Mindenki vigyáz rá! Kicsit torokszoritó, mikor Dávid beszél vele, bátoritja. ❤ Én fiaim! ❤ Majd csak lesz már idő a közös tévézésre, amihez nem volt ereje Barnusnak. Csak most már legyen idő is egyiknek a pótlások, másiknak az egyetem mellett. De jó gyerekek, megoldják ugy is! 🙂 

Esztike sorba járt látogatni mindig hol ide, hol oda. Katinkát  mig beteg volt ő látogatta, ment hozzá, mert féltettem mindkettőjüket, hogy nehogy elkapjanak egymástól valami uj virust, igy én nem mentem. Azért hétvégén már átjött a kicsikém, végre megölelgethettem, már nagyon hiányzott. Valahogy ő is érzi ezt a fránya virust, még mindig fáradékonyabb mint ugy általában, bár az is igaz, hogy sokat dolgozik. De birja, és addig nincs baj! 🙂  Esztike meg teper ezerrel, hála Istennek, nem lett beteg!!! 🙂

Közben beőszült itt, sajnos már lassan egy hete, hogy naponta pár percre be kell kapcsolnom a kazánt, ami végre jó, mert miután először bekapcsoltuk kiderült, hogy valami gond van vele. De tényleg nagyon rendes a tulaj, Gyuszi szólt neki, és már másnap este itt volt a kis ezermester Hugó, megnézte, megmondta szerinte mi a baja, majd két nap mulva felszerelkezve mindenfélével meg is jelent, megjavitotta. Ami igen hasznos, ha a gyerek betegen fekszik itthon. 

Még van egy adag husi lefagyasztva, lehetne grillezni egy utolsót, hátha elkapunk még egy kellemesebb hétvégi napot és idén utóljára sütögetünk, aztán elpakoljuk a nyári székeket, hintaágyat, a virágokat lefektetjük aludni a tél kezdete előtt, stb. Hamarosan el kezd hullani a fákról a levél, lesz mit takaritani, még talán egy utolsó fünyirás is belefér.

De most még mindig nagyon szépek a virágaim, aminek én igazán örülök, mert még vannak szinek a kertben ha kinézek a teraszra. 🙂 Ha megérkezik az első fagy, akkor az egésznek egy hajnalon vége lesz. De még itt vannak … 🙂 

20161011_144833 20161011_1448400-1 20161011_145004