Címkék

, , , , , , ,

Ugy lett ahogy reméltem, az 5. naptól már látványosabb lett a javulás, a gyógyulás. Több ereje van Barnusomnak, már nem olyan sápadt, nem ébred fáradtan. Tegnap reggel mondta először, hogy még érzi nehéz a tüdeje, de nem akarja már összenyomni. Fájdalmai még mindig vannak, de sokat enyhültek. A nagy levegővétel azért még nem megy. 😦 De édes, mert mindent megtesz a gyógyulásért, bár biztatom ahhoz többet kellene ennie is, de az étvágytalanság a gyógyszerek miatt is lehet. 

Tömöm bele az Aloé-t, a vitaminokat ha már kajában nem tudom megetetni vele, marad ez.

Tegnap este megbeszéltük, hogy mondjuk vissza az időpontokat a kórházban, nem megyünk, hétfőn megpróbál elmenni iskolába. Nem vagyok benne biztos, hogy kibirja végig, de el akar menni, majd meglátjuk, meg hát addig még van 3 nap, az alatt sokat erősödhet még. Ha meg gond van, akkor ugy is megyek érte! Abban meg csak reménykedem, hogy nem szed össze valami ujat a legyengült immunrendszerére. 

Ez az a rész, amikor üvegburában tartanám (Katinkánál is volt sokszor ilyen késztetésem), de nem teszem meg. Mert tudom, hogy ahhoz, hogy normális élete lehessen nem tehetem meg! Nehéz ilyenkor kiengedni az ember közé, persze jön az aggódás ezerrel, ha egy köhögéssel többet köhög mint ugy általában, akkor már megijedek, hogy megint mi van, de ezek csak az én félelmeim. Ennek ellenére bizom benne, hogy nem lesz gond most már! 

Szép őszi idő van, eső sem esik, több-kevesebb órát minden nap süt a nap is. Erőre kell kapni! Nincs mese! ❤