Címkék

, , , , , , , ,

Mikor még falun laktunk, akkor aztán egyáltalán nem is tudtam, hogy mi értelme van ennek? Nem megyek én úgyse sehová!

Aztán férjhez mentem, ugrottunk egyet, elkerültünk a faluból, a világ egyik (számomra) legszebb városába, Gödöllőre. A lányok megszülettek. Bakancslista? Ugyan, hagyjuk már, milyen bakancslista? Mi az?

Majd költözések, jöttek a fiuk, így egészek lettünk mi hatan. Bakancslista? Minek? Jól vagyunk mi így, meg aztán lehetőség egy szál sem, akkor minek ábrándozzunk?

Veresegyház, saját lakás, szerencse a szuper szomszédokkal, elég ez nekem! Bakancslista? Nincs, nem is lesz, elég ami van, időm sincs álmodozni.

Nagy levegővétel, felemeled a fejed és nézd, kitárul a világ! Nem kerested, nem mentél utána, csak alakultak a dolgok és ez lett a vége, elindultál egy kis faluból és megérkeztél egy európai fővárosba, Brüsszelbe. Csak kapkodod a fejed! Bakancslista? Ja, tényleg, olyan is van. Majd, talán!

Párizs a gyerekekkel, ott állsz a Diadal ív alatt, behunyod a szemed és végig pörgeted a történelmi tanulmányaidat. Szemben állsz a Avenue des Champs-Élysées-vel és szinte érzed az embertömeget, mikor mi történhetett itt. És kinyitod a szemed, te jó ég, igen, bakancslista! Hát nem erre vágytál a szíved mélyén? Itt vagy! 1.

Elgondolkodol, mi még, de azért a realitások talaján járjunk, minek olyanról álmodozni ami lehetetlen, habár ha végig gondolom az utóbbi 20 évet nem kellene ezt mondani. 😀

Egy nyári út hazafelé. Gyuszi meglepett, Duna mellett alszunk, és pár lépésre ott a három folyó találkozása. Aki már állt ott ahol én, kettő, majd három folyó találkozásánál, az tudja milyen csoda nyílik meg előtte Passau-nál! 🙂 2.

A naptárban egyszer csak megjelenik egy időpont, augusztus 3-4. Utazás valahová. Hová megyünk? Titok!!! 😀 Pityergés, mi lesz most, minden lépés fáj, hát hová megyünk? Londonba … Londonba? Londonba? Felülhetek a London Eye-ra? Felülhetsz a London Eye-ra. Fáj a lábam, nem tudok menni. 😦 Majd körbeutazzuk turista busszal Londont, ne aggódj. 🙂 ❤

Szerdán kora reggel indulás, Eurostar repit minket London felé. A sok élmény mellett igen, felülhettem a London Eye-ra. 3.
london1 london2 london3 london4 london5

Vége a bakancslistának, nincs több … vagy mégis? Gyuszi mosolyogva mondta, majd lesz. 🙂 Egyszer, talán, de már ezekért is hálás vagyok … nagyon! ❤ ❤ ❤