Címkék

, , , , , ,

A facebook-nak van egy alkalmazása, feldob egy-egy fényképet naponta az ember múltjából, oda biggyesztve mellé a dátumot. Ma ezt a képet kaptam, három éve ezt töltöttem fel:tél régen

És ma? Mutatom, a szomszédban virágzik a mogyoró és felhívnám a figyelmet a kék égboltra, amiért itt időnként az emberek sokat adnának, főleg mikor már hetek óta csak esik és a szürke felhők karnyújtásnyira vannak. 

tél ma

Az utóbbi hetekben nagyon enyhe időjárás volt, sokat sütött, melegen a nap. Aztán jött két éjszaka, amikor lefagytak a virágok, lefagytak az autók, stb. De nem volt vészes, csak -1fokvolt. Ezután óriási szélvihar következett, majd esővel keveredett, ez azért is volt rossz, mert a viharos szélben ernyőt sem lehetett húzni. 😦 Később már csak az eső maradt, szinte egész nap csak esett és esett és esett. A kutyuk úgy jöttek be az udvarról, mintha iszapbirkózásban vettek volna részt. 

Még ezt a szépséget találtam. Pár hete azt gondoltam, hogy az utolsót mutatom nektek, de nem, talán ez az utolsó, viszont most már nem mondom tutira. 🙂

őszi rózsa

Sajnos már csak ő maradt a kinti zöld és barna színek mellett, de nagyon jó benne gyönyörködni. 🙂

Szóval nincs tél, talán ősz sem, vagy olyan vénasszonyok nyara. Ha süt a nap, akkor érezni az erejét is, kellemesen simogató, olyan jól esik. 🙂 Végül is maradhatna ez is. Már csak az  a kérdés, hogy jó lenne ez nekünk? Nem hiszem.