Címkék

, , , , , , , ,

Nem, nem, nem költözünk! Isten mentsen meg tőle még jó ideig!!!

Kicsi ez a lakás, illetve nem, csak kevés a szoba. A régi házban minden gyereknek volt külön szobája, itt a fiuk együtt vannak egy kicsi szobában, Dávid dolgai, terepasztala, szerelős cuccai a garázsban voltak fölhalmozva. Szó szerint! Időnként rendesen ösvényt kellett vágni, illetve pakolni, hogy a garázsajtóhoz juthassak, ha onnan kellett valami. Ez már tarthatatlan volt!

Néztem kiadó garázsokat. Amit találtam az messze volt és drága. Ez sajnos nem megoldás. Van itt ahol lakunk egy vállalkozás, konténereket lehet bérelni különböző méretben, de elakadt a lélegzetem is, hogy mennyibe kerül egy ilyen bérlése. Én azt hittem, ezek olcsóbbak, megfizethetőbbek. És hogy sokkal több van belőlük Belgiumban. De nem. Már éppen kinéztem egyet Zaventem-ben, hogy megnézzük, úgy gondoltuk, hogy az a 10-15 km még belefér, nem távolság, amikor robogtunk a kutyaiskolába és megakadt a szemem egy táblán, ami azelőtt nem volt ott.

Mivel már hetek óta kerestem az interneten a lehetőségeket, egyből tudtam, hogy ez valami raktározó hely emblémája lehet:

letöltés

Elmentünk, hogy szétnézzünk, de mikor kijöttünk akkor már egy óriási fa doboz boldog bérlői voltunk. Megmutatom:

images (2)

Ez egy óriási raktár lehetett valamikor, most felújították, kitakarították, majd elkezdték bepakolni a különböző méretű, bérelhető fa konténereket. 

Tőlünk kb. 5 percre van, de csak akkor ha nagyon lassan megyünk, első bérlőként kaptunk egy szép tiszta dobozt, megfizethető áron. És feneketlennek bizonyult, aminek nagyon örültünk. Egy szombati napra összecsődítettük a gyerekeket, kocsikat és pakoltunk, válogattunk, dobozoltunk, költöztettünk. 

A garázs szépen kiürült, láb került újra a terepasztal alá, előkerültek a kincses dobozok is, napokig csak azt hallottam a garázsból, hogy jaj ez is meg van? 🙂 De jó, erre már nem is gondoltam! 🙂  Vagy ha nagy csönd lett, akkor besompolyogtam és láttam, hogy Dávid mosolyogva pakol ki 5-6 éves emlékeket.  🙂 Beleolvas, megforgat mindent, majd mesél és mesél, hogy mikor kapta, mi volt ez, ki volt ez és miért is olyan fontos. 🙂

Gondoltam megírom ezt, mert ha másnak is szüksége van tároló helyre, akkor ez itt van, új, közel van Brüsszelhez. Ha valakinek arra van szüksége, akkor még azt is megteszik, hogy a konténert elszállítják a lakására, ott belepakol, ők meg elhozzák ide a raktárba, tehát nem kocsi függő az egész.

images (3)

 

A képen látható autókat különböző méretben ki is lehet bérelni, ha valakinek költözéshez szükség van rá. Ha jól emlékszem van liftjük is.

Tehát ez egy jó kis hely itt Overijse-ban, megérkezett a WeStore. Rákattintva látható, hogy autók tárolásával is foglalkoznak. A dobozodba meg bepakolhatod akár a rézderelyemetélőt is, ahogy Gyuszi fogalmazna.  🙂