Címkék

, , , ,

Péntek-szombat vasárnap újra könyvfesztivál (Boekenfestijn) Brüsszelben az EXPO területén. 

images

Miért is jó ide elmenni? Ez egy igazi fesztivál felsorakoztatva ezernyi könyv, kiadvány, ajándéktárgy, díszítéshez mindenféle szines frinc-franc meg miegymás. 🙂 Két dolog nagyon lényeges! Az egyik, hogy nagyon kedvezményes mindennek az ára, a másik pedig, hogy flamand-francia-angol nyelvű kiadványok találhatóak.

Nagyon sok egyetemista itt vásárolja meg a tanulmányaihoz a segédanyagokat, mert nagyon szép kiadványok vásárolhatók meg igen jó áron.

Gyuszi nagyon sok angol nyelvű könyvet szokott venni, Esztike persze a flamand  nyelvűek között kutakodik, Katinka meg a francia nyelvűek között. Milliónyi  képregény található, idén már azok között is lesz kutakodás. Engem meg leginkább azok a dolgok érdekelnek, amik összerakása, illesztése után sajátkezü dolgokat tehetek le az asztalra. Nagyon szép naptárak, óriás plakátok, írószerek, stb. található meg itt kirakva. 

Nem kell elképzelni különös dolgot. Nagyon hosszú asztalok összerakva, tele mindenfélével. Az asztalok végén ki van írva, hogy milyen témájú könyvek vannak abban a sorban, ezzel segítik, hogy ne kelljen átbogarásznia az egészet mindenkinek. 

letöltés

A lányok mennek szombat délelőtt, mi délután. Aki megy, az készüljön fel, hogy nagyon sokan lesznek. 

Jó tanács, ha megláttok valamit, akkor nyugodtan vegyétek el. Aztán mire végére értek, akkorra rájöttök, hogy bár tényleg jó áruak ezek a dolgok, mégsem lehet mindent megvenni.

images (1)

 

Vannak a pénztárak előtt helyek arra, hogy kirakjatok mindent a kosárból, újra át lehet nézni, hogy akkor mi is legyen az amitől az otthon már rogyásig megpakolt polcokon összébb nyomjuk a könyveket. A pénztáraknál lehet elvenni kisebb-nagyobb üres dobozokat, lehet kapni táskákat is, hogy hazacipeljük amit vásároltunk. 🙂