Címkék

, , , , , ,

Én így érzem, most ez történik a családban.

A tavalyi év szörnyű volt, főleg januártól. Betegség betegség hátán, Barnus hónapokig nem tudott meggyógyulni, majd végén totálisan lemerült a szervezete, ezt jelezte az övsömör megjelenése a hátán.  Aztán már jobb lett a helyzet, jött a tavasz, de a tanévből csak másfél hónap maradt, és én őszintén féltem, hogy talán az éve sem lesz meg. 

Barnus 14 éve alatt már kétszer kellett segítségül hívnom az Aloé készítményeket.  Még Magyarországon egyszerűen olyan állapotba került, ahonnan nem láttam a kiutat. Tartalékai lemerültek, az alapbetegsége miatt nem tudtuk megerősíteni az immunrendszerét, csak topogtunk egy helyben. Étvágytalan, kedvetlen volt, nem fejlődött sehová. Talán 2-3 éves lehetett az első ilyen alkalommal. Akkor már kb. 1-1,5 éve hordta ugyan azokat a méretű ruhákat, nem nőtt egyetlen méretet sem és nem is hízott. Akinek gyermeke van, az tudja, ez elég riasztó egy pici gyereknél. 

Ekkor egy kedves barátunkat megkeresett valaki, majd végül nálunk kötött ki. 🙂 Szerencsénkre. Bár akkor és ott nagyon drágák voltak a készítmények, de Barnusnak megvettük, mert már tényleg nem volt mihez nyúlni. És használt. Emlékszem el is csodálkoztunk, hogy milyen hamar kezdett el hatni annak a pár készítménynek a hatása. Kimozdultunk a holtpontról, növekedésnek indult, evett, mi meg örültünk. Aztán még egyszer megismétlődött ez, már itt kint, de pici korában.

Kibírtuk a tavalyi évet, de tudtam megint lépni kell. Augusztusban mondtam Gyuszinak, hogy beszélnünk kell Barnus egészségéről. Tudta mit akarok, mert ő is forgatta magában ezeket a dolgokat, és rájött, hogy nincs más, Aloé.

Drága jó ismerősömet még elértem innen is és segített, bár hálás vagyok, mert miután kiírtam a facebook-ra, hogy Aloé-s terjesztőre van szükségem, két olyan ember is jelentkezett aki önzetlenül segített volna. Mert ahogy felmentem az oldalra láttam, hogy vannak új készítmények, és célom nem az volt, hogy teletömjem a gyerekeket, hanem hogy pár készítménnyel igazi védvonalat állítsunk fel a szervezetükben. 

Szépen összeállt a lista, már lehet innen is csomagot rendelni, Hollandiából küldik és itt volt két nap alatt. Belgiumban más formában jelenleg nem lehet kapni Aloé  készítményeket, hivatalosan. Láttam én is itt-ott egy-egy darabot, de jót mosolyogtam, egyik helyen megkérdeztük tudják-e mire való, de nem nagyon. Csak hogy jó az egészségnek. Aha!

Ma egy hete szedjük a készítményeket fél adagban, hogy hozzá szokjon a szervezetünk. DE!!! Az Aloé-nál az a jó, hogy nem történik semmi látványos,  egyszerűen csak azt veszed észre, hogy jééé, már egy ideje jól vagyok, ez vagy az a panasz megszűnt, itt-ott nem fáj, stb. Miután mától meg kell növelni és beállítani a napi adagot, ezért tegnapelőtt kérdeztem a kis családot ki hogy van, fáj-e valakinek a pocakja, a feje, stb. Jól vagyunk, első 2-3 napban mindenkinek fájt egy kicsit a feje, de ennyi is volt, ez normális. Viszont Barnus megszólalt, hogy neki nem fáj a hasa már vagy két napja és valahogy jobban érzi magát. Tegnap este tűnt fel, hogy a vacsi után még kétszer vacsorázik mielőtt lefekszik (nekik szabad, sőt, kellene is!!!) újra, mint régen. Jó ízűen falatozik, mint aki órák óta nem evett. 🙂 Reggel mondja Gyuszi, hogy Barnus nem köhög. A cf-esek reggelente köhögnek, de most már pár napja egyáltalán nem hallom a köhögést nappal sem. És erre most jöttem rá. 🙂

Azok, akik nem a terméket akarják eladni, hanem tényleg segíteni akarnak, azok megmondják, az Aloé nem csodaszer, nem gyógyít meg, és nem leszel makk egészséges ha életed végéig szeded az összes készítményt. Ha valamit felírt az orvos azt is be kell szedni. Mint Barnusnak a vasat, mert gyakorlatilag alig van a szervezetében. Egy éve szedi a bogyókákat, de most rásegítünk az Aloé-val, mert azt is megkapja, amik be is építik azt a szervezetébe. E hónap végén megyünk éves kivizsgálásra, kíváncsi leszek az eredményekre, talán már láthatunk abból valamit, hogy szedi ezeket. 

Hát így állunk az Aloé-val. Meg kell próbálnunk, mert úgy ahogy eddig volt nem maradhat! Egy éve ilyenkor már nagyon beteg volt Barnus, soha nem felejtem el, amikor 18-at fújt a légzésfunkción. 😦

Többen érdeklődtetek, hogy mit adok Katinkának, Barnusnak és mit szedünk mi négyen. Nagyon szívesen megírom azt is annak akit érdekel! És ha Belgiumból szeretne valaki rendelni, akkor abban is segítek. De én nem akarok ezzel az üzlettel foglalkozni, másoknak rendelni, stb. Tehát CSAK segítek! 🙂