Címkék

, , ,

Kitört a nyári szünet a suliban is, végre! 🙂

vakacio--2013.ev

Nagy osztozkodás, szervezés után kiderült, hogy ki mikor hová megy a nyáron. Vannak fix pontok, ahhoz igazodik mindenki, közben meg lesz ahogy lesz.

vakacio-1

Tegnap Dávid megkezdte a nyaralászást, most szétszakadt a család, szanaszét leszünk Európában. Ő elment Angliába a barátja családjához 10 napra. Közben Esztike meg Barnus végig vágtázik Európán és kocsival elmennek Magyarországra Esztike barátjával, autóval. Majd jövő pénteken Dávid is csatlakozik hozzájuk. Aztán Esztikéék jönnek amikor jönni akarnak, mi viszont megyünk 25-26-a körül ugyancsak Magyarországra. Nem is biztos, hogy fogunk találkozni, lehet csak valahol az autópályán, ha meg tudjuk beszélni és pont olyan parkoló lesz, ahol átjáró van. Aztán augusztus első hetében mi visszajövünk valamikor, a fiuk meg 9-én jönnek haza repülővel. Akkor lesz együtt újra a család.

Furcsa napok jönnek! Nem jók, nekem. Túl nagy a csönd! 😦 Tudjátok úgy van ez, tudja akinek gyereke van, hogy néha besokallunk, hogy csak egy kicsit legyen már csönd, egy kicsit legyen már nyugi, aztán meg amikor nincsenek itt, akkor meg minden baja van az embernek. De hát ez van, annál nagyobb lesz a viszontlátáskor az öröm. 🙂

A lényeg, hogy mindenki mindenhol jól legyen, pihenjen, hisz most ennek van itt az ideje. 🙂