Címkék

, , , ,

Gyuszinak és Eszti barátjának két nap eltéréssel van a szülinapja. A lányokkal gondoltuk nagy ünneplést tartunk szombaton, de legfőképp vacakolt a kezem már pár napja, tegnap volt a legrosszabb (mintha éreztem volna előre?), a lányoknak elfoglaltságuk lett, és sajnos ahhoz, hogy ne kelljen főzőcskéznem, hanem beizzithassuk a kerti grillt jó időnek kellett volna lennie. Hát nem lett. Egy hete még jó időt mondtak, majd ahogy közeledett a szombat úgy jósoltak egyre rosszabb időt, ami most igaznak bizonyult. 😦 Kerti partit lemondtam, majd összejövünk egy másik alkalommal, most csak a család ünnepel.

Esztike sütött délelőtt egy tortát a két fiúnak, én meg este összevágtam csirkét, marhát, zöldséget és munkába állítottuk  a fondu-t, az asztali grillt. 

Miután mindenki hazaért, különleges szervezéssel elpateroltuk a két pasit itthonról, hogy aztán mikor visszajönnek, akkor szépen megterítve, pezsgővel, ajándékkal várjuk őket. Aranyosak voltak, örültek. 🙂 Sokat nevettünk. 😀 Ránk fért már!  Jók ezek a péntek esték, ilyenkor tele a ház nevetéssel. Régen volt már ilyen, talán újra be kellene vezetni? 🙂

A közös torta:

szülinap 2014

És a sok ajándék, mi is lenne más, mint az első közös kép Charlie-val? 🙂

szülinap 2014 1

 

Lett még kutyis könyv meg barbecue-s is, Dávidtól pedig egy fotóalbumot kapott Gyuszi. Megörököltük Esztike szuper gépét, és mondta Gyuszi pár napja, hogy járjunk el fényképezni. Dávid kérte, hogy a legjobbakat tegye csak ebbe bele, és 10-20 év múlva biztos nagyon jó érzés lesz végig nézni. 🙂 Úgy legyen!

Más lett ez a szülinap, mint ahogy terveztük rajtunk kívülálló okok miatt, de mi nagyon jól szórakoztunk most csak nyolcan, a fiuk meg jó mélyen belenéztek a pálinkás üveg aljára a végén. De hát ilyennek is kell lenni néha-néha! 🙂