Címkék

, , , , , ,

Bemutatom nektek Charlie-t:

Charlie1 Charlie2 Charlie3 Charlie4

Akik ismerik Gyuszit, ők tudják, hogy leginkább elviselte az állatszeretetemet, de ennyi volt. Eddig! 😀 Charlie az ő kiskutyája. Az alomból kb. 1 másodperc alatt kiválasztották egymást. 🙂

És hát szereti mindenki természetesen. Egy igazi gyerek, tele játékkal, csintalansággal. A házat átrendezte, tele van minden játékkal, az órát nézem, mert etetni kell. Sam babysintérkedik, Taszika a játszótárs, vagy inkább játszótér? Mert rajta ugri-bugrál leginkább. Emlékszem mikor Sam-ot hoztuk akkor nem nagyon díjazta, de most ezt a kis majmot szereti ő is. Samu leginkább pofozkodik meg fúj és élvezi, hogy nem mer mellette elmenni mert ráfúj. Időnként úgy kell rászólni, hogy fejezze be Charlie macerálását. Büdike meg csak nézegeti, Charlie beszél neki, de csak nézi aztán elmegy.

A család meg? Persze, pillanatok alatt két vállra fektette a családot. Egyszerűn nem lehet úgy ránézni, hogy ne kezdjen el az ember üngyülibüngyülizni. És ő ezzel teljesen tudatában van és ki is használja maximálisan.

Olyan az ő érkezése nekünk, mint annak idején Barnus születése volt. Többen idiótaként néztek ránk, hogy vállalunk 4. gyereket, megszóltak, megbántottak minket, még elég közeli ismerősök, barátok is. Mára azt hiszem bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem baj Barnus megszületése, nem mintha bárkinek is köze lett volna hozzá. 😀 Charlie érkezése is így van, nem mintha ehhez lenne köze rajtunk kívül másnak. Nem örült mindenki velünk, de ez nem baj. Nekünk nagy boldogságot okoz és ez a lényeg. Gyuszi két hét alatt óriásit változott lelkiekben. Nagyon szereti ezt a kis majzit. Mondta is, hogy nem gondolta, hogy így lehet szeretni egy kiskutyát. 😀 Hááát, én mondtam! 🙂 

Azoknak akik velünk örültek köszönjük, a babalátogatást is. 😀 A segítséget, a felajánlást, mindent! Aztán majd jövünk élményekkel. Eszti csinál róla minden héten képet, érdekes lesz visszanézni az összeset egy év múlva. 🙂 Fura lesz akkor, hosszú szőrű, Sam-tól világosabb színű goldi lesz.

Most a legnagyobb problémánk vele, hogy amikor megyünk Magyarországra akkor vigyük magunkkal, vagy hagyjuk itthon a két nagy kutyival meg a lányokkal?