Címkék

, , , ,

Akkor én most nagy lelkesen meggyőztem Gyuszit, hogy csináljuk meg, vigyük át a WordPress-re a GastroGlobe-ot, a régi közös főzőcskés blogunkat.

Elkészült, itt meg tudjátok nézni: GasztroGlobe egy kicsit változott a név, mert a gastroglobe név foglalt volt, igy lett GasztroGlobe.

Ami történt eddig, hogy van egy sablonunk, erre át tudta Gyuszi húzni szépen a blogspot-os blogot. Átmentek a bejegyzések, a kommentek, a képek, annyi történt közben, hogy az összes bejegyzés az ő neve alatt jelent meg sajnos. Már néztem a szerkesztéseket, de nem találtam meg, hogy ezt át lehet-e valahol javítani. Ha igen, akkor komolyan mondom átírom mindenkinek a saját nevére! 🙂 Aki tudja a megoldást az legyen szíves segítsen nekem.

Nemrég kimásoltam a blogspotról a bloggerek e-mail cimeit és elküldtem egy pár soros levelet, hogy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban. Ha olvassátok e sorokat és nem kaptatok tőlem levelet az nem azt jelenti, hogy kihagytalak benneteket, hanem esetleg megváltozott valakinek az e-mail cime amiről én nem tudok. Tehát ne legyen semmi harag, hanem írjatok! 🙂 Várom az ő jelentkezésüket is nagyon, de az újakat is nagy szeretettel fogadom ám! Irtok, hogy szeretnétek ti is szerzők lenni, recepteket feltenni, küldöm a meghívót és már lehet is feltölteni a finomságokat.  🙂

És hogy miért is jó ez a blog, amikor már rengeteg főzős blog működik szerte a világban? Azért, mert nemzetközi! Mert örültünk, hogy Judit irt Ausztráliából, összefolyt a szánkban a nyál, amikor Andi feltette a nigériai recepteket, Timi mennyi indiai finomsággal ismertetett meg minket, az angliai ízvilágról nem is beszélve. Orsi rendkívül gusztusos, ínyenc kajái még a szemnek is jól esnek, meg a sok-sok finomság Erdélyből, Magyarországról, Tamara oroszországi ízei, és mi páran akik Belgiumban lakunk, mi is próbáltunk megismertetni másokkal finom dolgokat a belga konyhából, és még sorolhatnám! Elnézést, ha valaki kimaradt a 380 bejegyzés közül. 

 

Aki nem ismeri a WordPress-t, az szóljon nyugodtan, ne ijedjen meg ettől, rendkívül egyszerű kezelni! 🙂 

Annyira jó kezdeményezés volt ez annak idején, mindenki lelkes volt, szedjük elő megint ezt a lelkesedést, gyertek, főzzünk együtt újra!

Minden építő kritikát, ötletet nagyon szívesen veszek! 🙂