Címkék

, ,

Hát, kérem szépen elindult az a GasztroGlobe ujra! Örültem neki nagyon! Még kevesen vagyunk a régiek közül, de naponta jelentkezik be egy-egy blogger. Volt akinek megváltozott az élete az eltelt évek alatt és nem lesz ideje a blogra, volt aki szívesen olvas minket, de szerinte már így is nagyon sok főzős blog van. Ami igaz is, csak egy dolog kivétel velünk, hogy ilyen úgymond nemzetközi blog nincs egy sem, tudomásom szerint. És talán ezért lehet ez jó! Majd meglátjuk!

Sem én, sem mások nem kívánják senkitől, hogy naponta töltsünk fel recepteket. Ha hetente egy olyan finomság születik, amit megosztanánk az olvasókkal, akkor csak azt fogjuk föltenni. Ha kéthetente akkor kéthetente. Itt semmi nem kötelező senkinek! Nincsenek elvárások és kötelező  dolgok! Ezért is biztatok mindenkit, ha van kedve, akkor írjon nekem és küldöm a meghívót. És szerintem az se baj, ha máshol talált receptet osztunk meg, hiszen rátaláltunk, örültünk neki, finom volt, akkor miért ne oszthatnánk meg a többiekkel, természetesen megjelölve az elérhetőséget, belinkelve az eredeti címet  a GasztroGlobe-on is, ez ma már nagyon fontos!!! Pont azért, mert már ezernyi főzőcskés blog van, ki tud eligazodni közöttük, ezzel tippeket adhatunk másoknak. Az meg külön érdekes, ha más-más országban más-más hozzávalókból próbáljuk kicsikarni a hasonló ízeket. Én emlékszem jó kis beszélgetések voltak egy-egy posztnál, hogy ki mivel helyettesítette a hozzávalókat. 

A blogban tegnap délután már meg is született az első, sőt a második bejegyzés is. És mivel én is megosztásra érdemes finomságot készítettem este, beálltam a sorba, feltettem a Töki Pompos receptjét.

töki pompos1

A receptet megtaláljátok a GasztroGlobe-on! 🙂

töki pompos2