Címkék

, , , ,

Eltelt újra két év az új blog életében. Hétfőn töltöttük be a jeles napot. 

Nem bántuk meg, hogy itt vagyunk a wordpress-en. Ha valaki hezitál, hogy melyik blogplatformot válassza, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani. Sok lehetőség van a beállításra,  könnyen alakítható a saját ízlésünk szerint. És ez sokat számít, hiszen jól érezzük itt magunkat, köszönhető ez Timinek, hiszen ő ajánlotta nekünk.

És akkor egy kis statisztika:

– 386 bejegyzés született eddig, sajnos leginkább csak az én klaviatúrámból
– 108.000-nél (!) is többen kattintottak a blogra, olvastak minket (bár nem is tudom megérdemeljük e ezt a nagy számot
– 1568 hozzászólás történt, ami szerintem a látogatottsághoz képest nagyon kevés, de ez van, már megszoktam, de azért hálás vagyok, ha egy-egy írás után kilép valaki az ismeretlenségből. 

Nagy szomorúságom,  hogy a freeblog-on íródott régi blogot még mindig nem tudtuk áthozni. Többen is ígértek segítséget, de nem működött.  Jó lenne, ha elő tudna rukkolni valaki valami lehetőséggel, ne vesszen kárba annyi év írása  Ha valaki nagytudásu olvassa e sorokat, akinek van ötlete, akkor nagyon szívesen veszünk továbbra is minden segítséget, bármilyen ötletet.

Spamok jönnek mennek, de a wordpress beállítási lehetőségei alapján jól működik a spamszűrő.

“Kedvenc” trollunk régen jelentkezett, valószínűleg el van foglalva a munkájával, ha már itt dolgozik, nagyon helyes. Nem hiányoljuk őt, reméljük máshol, másban éli ki magát! Maradjon is így! Megjegyzem, hogy az ő csodás elmefuttatásait ugyancsak a beállítások miatt nem láthatjátok! 

Mi lesz a jövőben? Nem ígérek semmit! Nehéz évünk volt először a betegségek miatt, aztán meg lelki tényezők befolyásoltak. De mindennek vége egyszer, hát ha lassan is, de bizakodva nézek előre. 

Nekem hiányoznak Gyuszi írásai, valaki “leordíthatná” 🙂 a fejét ezért!

Hát ennyi, előttünk a lehetőség, reméljük lesz több bejegyzés a 3. évben, reméljük kellemesebb, jobb  és több írás születik majd, mint idén.