Címkék

, ,

Kedvesem, jókor jöttél! Igen jó hangulatban találsz! Látom mi a téged érdeklő téma. És ugye látod, a “kedves” hozzászólásod most sem jelent meg! Hogy honnan jött a hozzászólás? Itt a cím vége, hiába írsz be mindenféle buta komment neveket: europa.eu. Tehát látlak ám kedves! Most nem járnál jól, ha találkoznál velem, hidd el! Persze tudom, a nagy, mélyenszántó dolgokhoz te valószínűleg érdemben nem tudnál hozzászólni, hiszen a bántás a lényeg, így nem értheted, miért is vagyok rossz hangulatban! 

Nekem csak egy kérésem lenne hozzád! Ne gyere, nem hívott senki, főleg én nem! Láthatólag téged nem érdekelnek a családunkban történt dolgok, de nekem ez egyáltalán nem okoz gondot, hát neked se legyen e miatt semmilyen problémád. Elég az a lelki gond neked, ami miatt valaki olyan dolgokat írogat másoknak amilyeneket te is, akinek a jó beszólogatás és bántás a lényeg!

Hát csókollak téged sok szeretettel! Te bátor, aki meri vállalni önmagát a nagy nyilvánosság előtt saját névvel, e-mail címmel! 🙂 🙂 🙂

Egyik dolog amiért szeretem a WordPress-t, hogy nem jelenik meg idegenek kommentje csak engedélyezés után. Aki vállalja magát azt engedélyezzük és utána már bátran irhat engedélyezés nélkül. Ami nem kell, hogy dicsérő, nyálaskodó legyen, csak őszinte!