Címkék

, , , , , ,

Fellélegeztünk, most már itthon minden rendben lesz! Gondoltuk mi, kis naivak! Mert annyira akartuk!

Úgy volt, hogy 1 körül jelentkeznek akik jönnek ki, de még délelőtt felveszik velünk kapcsolatot. Hát nem vették. Végül Katinka hívta a megadott telefonszámot. 3 előtt Katinka felhívta a kórházi nővért aki előző nap is olyan kedves volt és kérte, ha bármi gond van hívja  Most mi lesz, mint kiderült az infúzió nem is 24 hanem 22 órás, láthatólag kiürült és még csak nem is jelezték, hogy mikor jönnek bekötni az újat  Elmondta mit csináljunk és ne aggódjunk nem lesz baj. DE! De aggódom! 

3 után berobogott két hölgy. Lazák voltak, kedvesek, sokat nevettek. Megnyugtattak, hogy á, nincs semmi gond, bár ahogy átnézte a picc-line papírjait olyan érzésem volt, hogy nem is tudja miről van szó, pedig elvileg lebeszélte valakivel a kórház. Na de mindegy, sikeresen bekötötte az egyik az első infúziót  erről azt mondták, hogy kb. fél óra és utána jön a 22 órás. Közben elmennek, majd jönnek, de ha lemegy a folyadék, akkor ott az a műanyag lapocska azzal zárjuk el. Két óra múlva még nem voltak sehol! Katinka megint telefonált, pár perc múlva itt voltak. Megint nevetgélés, vihorászás, majd mondták, hogy ó semmi baj, ha nincs más akkor egy gémkapoccsal is el tudjuk szorítani az infúziót,  ne aggódjunk. Hát köszi! És ugye elvileg minden nap egyre hamarabb kellene jönniük, de ők közölték, hogy hétvégén csak este 6 után fogják bekötni az új zacsikat. Tessék? Hát addig szorítsuk el! Mi???

Elmentek nagy vidáman. Én kevésbé voltam vidám. Katinka rám nézett. Előző nap elmondták neki, hogy van más lehetőség is, ha megtanulom én bekötni ezt a fránya infúziót. Esküszöm megtanulom! Megcsinálom! Meg én! A következő alkalommal  ami remélhetőleg jó soká lesz, akkor már én fogom neki bekötni! 

Jó ez a rendszer, csak hányavetinek tűnik.  Mintha nem érzékelnék a fontosságát a dolgoknak. Ha más elfoglaltságuk lett volna, akkor nem lettek volna itt pár percen belül, olyan érzésem volt, hogy egyszerűen elfelejtették, vagy így akarták húzni az időt, hogy a hétvégi esti 6 óra meg legyen? Most már valami miatt nem bízok meg bennük, kíváncsi leszek ma jönnek-e maguktól, vagy hányszor kell rájuk telefonálni.

Pedig komolyan mondom, ez nem az én stílusom  de már több mint egy hete annyi negatív dologban volt részünk, az idegeim meg a plafont verik, ami ugyancsak nem szokott lenni.

Elegem van!!!