Címkék

, , ,

Utóbbi időben egyre többet hallottam ezt a családomtól, főleg a lányoktól. Esztikém néha már veszkedett is velem, hogy valami olyat csináljak, amit szeretek, ami kikapcsol a mindennapok taposómalmából.

Én tudtam mi az, és ők is. Régen még Mo-on a veresi piacon lehetett kapni olcsón gobelin képeket, fonalakat. Sokszor segitett ez már akkor rajtam. A figyelem, az öszpontositás teljesen kikapcsolta az agyam és bizony nagyon sokszor jól esett. Mikor kiköltöztünk ide, akkor egy ilyen kép lapult a csomagok alján a hozzá tartozó fonalakkal. Félig el is készült, de aztán mindig volt fontosabb, meg ugy is éreztem, hogy nem vagyok képes leülni, molyolni vele.

Na de most! Kedden elővettem a már évek óta a fonalas dobozom mélyén lapuló kis képeket. Nagy levegő, és figyelem. Az eredmény? Mondjátok meg ti!

himzés2

Majd a tegnap elkezdett és most reggel befejezett másik:

himzés1

 

Bár most ha minden igaz, akkor ezerrel jön a tavasz, még a mai nap ilyen borongós, hüvös lesz, de aztán kiszabadulok a kertbe. Végre, végre! Azt viszont elhatároztam, hogy továbbra is varrok, himzek és befejezem a goblein-t is. Ha valami szép sikerül, akkor megmutatom itt nektek! 🙂