Címkék

, , , , , ,

Az ugy kezdődött, hogy egyszer réges régen a fiuk kaptak egy olyan játékot, amihez voltak autók, fák, bokrok, hordók, házak, emberek, padok, virágok, meg még sok-sok minden. Nagyon szerették, mindig más várost épitettek fel belőle, azzal is eltelt az idő aztán pedig a városban játszottak. Ez a játék még sokáig jött velünk, persze egyre kevesebbet vették elő, de időnként előkerült. Egyszer egy ilyen jajnézzükmármegderégenjátszottunkvele alkalommal már Büdike is ott tüsténkedett. Addig addig nézelődött a kicsi városban, mig egyszer csak felcsillant a szeme! Meglátott egy kis nyomi bokrot. Komolyan, már a talpa sem volt meg, csak pár centis müanyag szárszerüségek meredeztek az ég felé. Na de Büdikénk beleszerelmesedett! De nagyon! Egy óvatlan pillanatban felkapta és elrohant vele. A fiuk nem bánták, mondták is, hogy nem baj, vigye csak. Amikor rátaláltunk, akkor éppen nagy dorombolásban volt, bujt a bokorhoz, vitte a szájában a lakásba mindenfelé. Hol a kajás tányérba, hol a vizes tányér alján találtuk meg. Ilyenkor keservesen nyávogott, mert a tányér aljáról nem tudta kihalászni az ő drága bokrát. A kis butuskának nem volt annyi esze, hogy ha inni megy, akkor előtte tegye le a tányér mellé szerelmetes bokrát.

Aztán eltünt a bokor! Jött-ment a lakásba, beszélt, brugott, kerestük neki mi is, de csak nem lett meg az a bokor. Egy szoba átrendezésekor vagy költözéskor valahogy mindig előkerült és akkor kezdődött előlről az örömködés, dorombolás, brugás, beszélgetés, bujás. Aztán megint eltünt! És ez mindig igy ment.

Pár hete látni kellett volna minket. Látom, hogy áll az ágyunk fejrészénél és félre forditott fejjel kukucskál le a 3-4 centis résbe. Odamegyek, néz rám, és néz be. Na erre én is kukucskálok be a résbe, de nem láttam semmit, hiszen sötét volt az alján. Mondtam is neki, hogy én nem látok ott semmit. Ő még kicsit ott ácsorgott, leskelődött aztán feladta.

Tegnap Gyuszi kihuzta az ágyunkat, és mit találot ott? Hát a bokrot!!! Ma délben odaadta Büdinek. Tudtuk, hogy nagyon boldog lesz, Katinka fel is vette, nézzétek. Kicsit hosszu a video mégis érdemes végig nézni, mert nagyon boldog vele:

Le szerettem volna fényképezni csak a bokrot, de már sajnos megint nem találom. Lehet elvitte valahová és elbujt vele, vagy lefeküdt egyik kedvenc rejtekhelyére. Ugyan honnan fog ujra előkerülni?