Címkék

, , , , , ,

Ma reggel 9 körül jöttünk el Charleroi-ból, Eszti és Davy jött haza korán reggel Magyarországról.

Sajnos elkéstünk, mert nagyon rossz idő volt egész uton. Ott kezdődött, hogy péntek este nagy hóviharok csaptak le hol itt hol ott, azért tudom, mert este is a repülőtéren jártunk. Aztán éjszaka nagyobb fagy sikeredett mint amit jósoltak, reggel -5 fokban már lefagyott minden ami megmaradt az előző estéről. Ut közben pedig szorgalmasan váltakoztak a verőfényes napsütéses és a sürü ködös utviszonyok. Volt mikor szembe sütött a nap az enyhébb ködben, megsokszorozva a napsugarakat. Egyszóval nagyon veszélyes 50 km volt. De menni kellett, a fapados járatok itt szállnak Belgiumba, a gyerekek vártak ránk.

Hazafelé már jobbak voltak az utviszonyok, de örültünk, hogy végre hazaértünk.

Ebéd után szólt Davy Esztinek, hogy mekkora nagy baj történt a repülőtéren miután eljöttünk, 10 óra körül. Lezuhant egy kisrepülőgép! Sajnos uton voltunk már, csak most tudtam elolvasni a hiroldalakat.

1407447213_B97150467Z.1_20130209172043_000_G7UH3212.2-0Lesoir.be

5 ember ült a kisrepülőn, egy nagypapa, a lánya és az unokák, 7, 6 és 2 évesek. Sajnos senki nem élte tul a szerencsétlenséget.

Már keresik, hogy mi lehetett a gond? Több helyen olvasható, hogy már felszállás után valamilyen elektronikai gondok adódtak, ezért fordultak mindjárt vissza, de hogy miért zuhant le a gép, azt még nem tudják. Okolják az időjárást, a leszálló pályák jegesek voltak a ködtől, a fagytól. Biztos kideritik majd mi volt a baj, de egy férj, egy apuka elveszitette az egész családját. Mélységesen sajnálom! 😦 😦 😦