Címkék

, , , , , ,

De nem, nem sikerül ugy, ahogy szeretném. Többen kéritek, hogy irjak naponta, irjam le gondolataimat, sőt volt aki számon kérte a blog cimét, miért nem irom meg, hogy én hogyan látom a világot, mint nemrég is. Vannak akiket bármi érdekel, van aki csak akkor jön, ha kényes témáról irok. Nem szeretek kényes témáról irni, nem szeretek senkit bántani (még gondolatban sem), bár mások is igy lennének velem. De nem vagyunk egyformák, tudomásul veszem.

Pedit téma van, meg mindig lesz is. Irhatnék a mult héten elkezdődött vizsgaidőszakról, ami itt annak, aki kezdeni akar valamit az életével, bizony nehéz.

Irhatnék arról, hogy jó szokáshoz hiven 5-7 cm hótól hogyan omlott össze megint 1-2 óra alatt egy ország közlekedése, mit csinálnak és mit nem.

Aztán itt van nemsokára karácsony, szinte hihetetlen, de már csak két hét. Nagyon jó lesz, 8 év után most itt lesznek Gyuszi szülei. A gyerekek már nagyon  készülnek, már irom, hogy mikor mit főzzünk, már megbeszéltük, hogy mikor milyen sütit sütünk.

Jövő héten ha  az időjárás is ugy akarja, akkor megyünk németbe bevásárolni, aztán vasárnap a nagy családi mézeskalácssütés. Hétközben meg sütöm a többi finomságot, hétvégén meg karácsonykor már nem szeretnék ilyennel foglalkozni. Na meg a bejglisütés! Azt is be kell ütemezni valamikorra! Még a receptet is meg kell keresnem, már kérték mások is.

Közben ha lassan is, de szépen diszitgetjük a lakást, a házat. Sajnos sok diszünk tönkrement a másik ház pincéjében. Egy része szó szerint szétmállott a viztől, másik része annyira büdös, hogy használhatatlan. De Eszti olyan ügyes és sokat ötletelünk, megpróbálunk a kis dolgokból kihozni valamit. Végül biztos jó lesz, mint mindig! 🙂

Itt van Samu is, annyira szeretnék már róla irni, van milliónyi fénykép, mert mindig olyat csinál, amit meg kell örökitenünk. Fantasztikus kis lény, megérdemelne már egy bejegyzést bőven! Már 7 hónapos, de simán ő a főnök a házban! 🙂

Szóval nem unatkozom, de valahogy össze fogom szedni magam, hogy irni tudjak egyszer-egyszer.