Címkék

, , , , , , ,

Hát, idáig is eljutottunk, holnapután költözünk!

Nagyon szép lesz a ház és nagyon tiszta! Az egész le lesz festve, még az ablak és ajtókeretek is. A falak fehérek, de mi kértük, hogy egy-egy fal legyen szines, mondták, hogy rendben, de a szines festéket mi vigyük. Aztán,  hogy egy kis szerencsénk is legyen, elmentünk a Gamma-ba, ott meg le voltak árazva sok-sok szinü festékek és talált mindenki olyat, amilyet ő szeretett volna. Mivel mi szerettünk volna gyorsan költözni, igy megigértük, hogy elmegyünk segiteni a mihamarabbi költözés érdekében. Tegnap Esztikém már reggel át is ment, majd Katinkával pár órára én is át tudtam menni, később délután Dávid erősitette a csapatot. Remek gyerekek! Nagyon sokat dolgoztak, és nagyon szépen haladtak. Több szoba már teljesen készen van, az alsó szint nagyobbik része. Ma is megyünk hárman, biztos, hogy végzünk ma. A takaritásba már nem szállunk be, az már nem a mi feladatunk!

Van még mit csinálni, bár nagyon jól haladtunk a dobozolással is. Több szobába már csak a dobozhegyek vannak meg a butorok, lent is már csak a konyhát kell összepakolnom aztán holnap délután mehetünk velük az uj helyükre!

Mivel nyáron megtudtuk, hogy költözünk, ezért már akkor tudtuk, hogy nem lesz szükségünk az előtte az Ikeában várásolt pár butorra. Azt vissza tudtuk vinni, át is vették. A pénzt nem adták vissza, hanem kaptunk egy Ikea-s kártyát és annyi pénzzel töltötték fel, amennyi értéket visszavittünk. De jól is jött ez most! Tegnap délután még oda is elszaladtunk és megvettük azt a pár dolgot amire szükségünk lesz, és alig költöttünk a kártyán lévő pénzen kivül, aminek rendkivüli módon örültünk.

Hát igy állunk most!

Nagyon szomoru vagyok amiatt, hogy nincs semmiféle internetkapcsolat a környéken, el leszek vágva mindenkitől. De ez van, nem tudok ezzel mit csinálni! Egy hónap nem a világ! Milyen különös, jó pár éve még nem is volt internet, mégsem érezte az ember magát elveszettnek, most meg! 🙂 🙂 🙂

Unatkozni nem fogok, meg kell varrnom a sok függönyt, és elhatároztam, hogy valahogy varrok huzatot az ülősorokra is, mert számomra megfizethetetlenül drága rá az uj huzat. Azzal meg el fogok szöszölni bizony egy jó ideig!

Szerintem még holnap este vagy szombat hajnalba irok, igy nem köszönök el! 🙂