Címkék

, , ,

Már nagyon közeleg a költözködés időpontja! Néha félelmetes kimondani, hogy jövő hétvége! Az annyira közel van már!

Igy aztán elkezdtem a készülődést! Mivel itt ki kell használni a napos időt az elmult fullasztó nyár ellenére, igy a hétvégén mostam látástul mikulásig. Ágyat huztunk, pakoltunk, szőnyeget mostam, stb. Szerencsére tényleg megszáradt minden, igy szépen összehajtva várja, hogy megfogja valaki és az uj helyére szállitsa.

Dobozolnunk kell, amit csak lehet! Igen ám, de doboz kellene hozzá. Itt a Delhaize-ben van egy nagy tároló, oda szokták kidobni az áruházban már nem használt dobozokat, de ott inkább alacsony oldalu kicsi dobozokat lehet találni, amiből kellene bizony nagyon-nagyon sok. De Davy megigérte, hogy a bátyja gyüjt nekünk ő meg áthordja hozzánk. Igy is lett, de megörültem az első szállitmánynak!!! 🙂

Minden év elején kapunk egy naptárt, amire rá van irva, hogy melyik héten milyen szemetet szállitanak el, mert itt külön kell gyüjteni a papirt, a müanyagot és a vegyes háztartási szemetet. Ezen a héten pont papirhét van, gondoltuk majd találunk a nagyobb áruházaknál kirakott dobozokat, mert mindig látjuk a kisebb-nagyobb dobozhegyeket. Vasárnap este nagyon elszomorudtunk, mert Gyuszi körbe ment, de mind szét volt vágva, egyetlent sem tudtak elhozni. Már gondolkodtunk, hogy kénytelenek leszünk dobozt venni, lehet kapni az AVA-ba, IKEA-ba, de ugye az is pénzbe kerül. Hétfőn aztán jöttünk haza Katinkával  és látjuk ám, hogy több helyen is ki vannak téve dobozok, kisebb boltok, butikok előtt. Gyorsan visszafordultam és de jól is tettem! Teleraktuk a kocsit, majd később még visszamentünk! Most már dobozhegyek vannak a társalgóba, várják a csomagolást, nagyon! 🙂

Összegyüjtöttük, hogy mik azok a butorok amikre nem lesz szükségünk az uj házban, hiszen az jóval kisebb lesz mint ez a jelenlegi. Gyuszi szépen felrakta az e-bay-ra őket, a társalgó nád butoráért ma jönnek. Nagyon sajnálom, mert szerettük és jó volt ott beszélgetni a családdal, a barátokkal, de sajnos nem tudjuk hová tenni az uj helyen. Egy éve varrtam rá az uj huzatokat, látszik már rajta, hogy nem mai gyerek (mi is az e-bay-on vettük 2,5 éve), de szerintem még sokáig szolgálhat másokat is! 🙂

Eladó Eszti emeletes ágya is. Ha valakinek szüksége van rá, akkor szóljon itt, mert fenn van ez is az e-bay-on és már szavaztak is rá!

Két személyes, alatta iróasztal az ágy szélességében és egy polc ugyancsak az ágy szélességében. Ágyrácsot adunk hozzá, matracot nem!

Továbbá eladó Dávid egyik iróasztala, nem sokat használta.

 

Egyenlőre ennyi, de lehet, hogy beköltözés után még lesznek eladó butoraink, ha valakit érdekel valamelyik eladó tárgy, akkor jelezze, megegyezünk!

Sajnos meg kellett válnom a papagájoktól is, nem vihettük magunkkal őket. Szomoru voltam, Eszti adta oda őket, kértem kérdezze meg hová viszik, mi lesz velük. De nagyon megnyugodtam! Egy idősebb férfi jött értük, aki készségesen elmondta, hogy a szivbeteg fiának viszi. Régebben voltak ilyen papagájai, nagyon szerette őket és most megint lehetnek neki állatai, az övé lesz a diszes társaság, ajándékba. Ebbe igy bele is nyugodtam, szépen elsirattam őket, de közben örültem, hogy jó helyre kerülnek és remélem sok örömet fognak szerezni annak a beteg fiunak.

Ma a kicsi sirálykáimat is átköltöztetem egy másik kalitkába és a kinti kalitkát eladom. Ha valakinek szüksége van nagy kalitkára, akkor szóljon!