Címkék

, , , , ,

Két nap után mááár válaszolt is az uj tulaj, hogy ok, minden rendben, természetesen azt az időt amig felujitja a házat ő fizeti, ahogy illik. Ennek nagyon örültünk, mert tett egy olyan kijelentést, hogy ő senkinek nem akar fizetni se vissza, se előre. Viszont Gyuszi leirta neki, hogy ezt nem tudja meguszni, mert ez tény! És elfogadta! Ez az!

Mához két hétre már ilyenkor remélhetőleg a cuccunk ott lesz, és rakjuk szét a butorokat, a cuccokat, a fiuk szerelik össze az ágyakat, hogy legyen hol aludni éjszaka mindenkinek.

A másik csoda, meg hogy itt volt tegnap a mostani ház tulaja, és Gyuszi közölte vele, hogy nem akar szakértőt és nem akar fizetni semmit az eltelt 2,5 év hercehurcái után. Mondta, hogy jól van, ha készen vagyunk, akkor majd eljön a fiával és a lányával, megnézik, átveszik. Persze ő még nem tudja, hogy milyen aduk vannak kezünkbe, és mivel mostanában elég sokat járt pereskedni, szerintem nem akar a biróság közelébe se menni, főleg ha dátumra visszamenőleg meg tudjuk mutatni a bizonyitékokat, hogy. De erre ne kerüljön sor, mert azért nagyon huzta tegnap magát, tudja, hogy gerinctelen volt velünk. Ha nem kell, akkor mi nem akarunk cirkuszt!

Mostanában már megint ugy éreztem, hogy tul sok rossz történik velünk, de egy kicsit azért be-bemutatkozik a jó is. És a nagy szomoruságom, Barnus betegsége most megint visszaszorulóban, mert erről nem is irtam, hogy gondok voltak vele augusztusban. Ez is nagyon nyomta a lelkemet! Már-már tul sok dolog!!! De itt volt megint a család, megint bezárultunk, összezártunk mi hatan, már heten, néha meg nyolcan. 🙂 Nagy áldás ez! 🙂 🙂 🙂