Címkék

, , , , ,

Tegnap volt egy kis riadalom este. Az ingatlanos hölgy elküldte a szerződéstervezetet angolul is, és a három cica nem szerepelt benne.

Na, gyomor megint görcsbe, mi van, ha nem mondta a tulajnak? Mert az jutott eszembe, hogy ugye vannak macskás családok meg kutyás családok. Igaz nálunk mindkét fél remekül meg van és igy vagyunk egyek, de sokan azért nem igy gondolkodnak! Ezért aztán megijedtem, hogy mi van, ha esetleg csak kutyások, mert azokkal egyből nem volt semmi gond.

Ma reggel csörgött a telefon, persze, hogy nem gond, jöhetnek velünk a cicák is. Óriási kő gördült le  rólam, megkönnyebbültem, hogy akkor minden rendben!

Aztán mentünk délre, megismerkedtünk a házaspárral, rokonszenves, rendes párnak néznek ki. Aláirtunk, megbeszéltünk ezt-azt, megnyugodva jöttünk el, ez már a miénk, legkésőbb október 1-vel ott vagyunk!

Persze egyből elkezdtem aggódni a jelenlegi ház miatt, hogy milyen lesz a tulaj, meg mennyi minden rossz dolog ért itt minket az eltelt 2,5 év alatt és hogy emberséges lesz-e vagy most is csak dumálja a sületlenségeit.

Persze meg lett az eredménye a sok feszültségnek, meg már csak nem vagyok mai csirke 🙂 Utóbbi időben sokszor vacakolt a szivem, időnként olyan szivdobogás jött rám, majd ki ugrott a szivem a helyéből. Többször megmértem a vérnyomásom, rendben volt, de a pulzusom mindig 110 felett ugribugrált. Volt már ilyen, legutóbb mielőtt kiköltöztünk Belgiumba, akkor el is ájultam párszor. Akkor kaptam csinos kis monitort 24 órára, aminek az lett az eredménye, hogy alacsony a vérnyomásom, a pulzusom meg magas. Ha adnak gyógyszert a pulzusra, akkor a vérnyomásomat is lejjebb viszi, forditva ugyancsak. Igy aztán maradt minden a régiben. De mostanában nagyon durván jöttek ezek a dolgok.

Este meglátogattuk az orvost, megmérte, megnézte, megnyugtatott, dilibogyót irt fel. Meglátjuk! Jó lenne már egy hónappal idősebbnek lenni. Ilyet csak a gyerekek szoktak kivánni! 🙂 És nem akarok gyógyszert szedni! 😦

(Felkértek két bejegyzés megirására is, igérem hamar meglesznek, de holnap kirándulunk még egy kicsit és aztán már vagyok!)