Címkék

, , ,

Tul sok lelkierőt vesz ki belőlem ez az egész ház körüli mizéria. Napok óta már aludni sem tudok, még álmomban is házak hirdetései között böngészek. Néha ugy érzem, mintha az egész bensőm megfeszülne mint egy ij és ugy is maradna. Tudom én, hogy nem kellene ennek igy lennie, de mit csináljak? Mindig mindent szivvel-lélekkel csináltam, miért is lenne ez most másképp?

Még az elsők között láttuk ezt a házat, akkor sokalltuk érte az árat. Itt van Overijse-be, nem is messze tőlünk, a költözéssel sem lenne igy olyan nagy munka, nem kellene utaztatni a dolgainkat több tiz kilométeren keresztül. Minden maradna ahogy van most, az egész család ugyanahhoz a buszokhoz járhatna ki mint most. Nem kellene mindent ujból felderiteni, mindent ismerünk. És ami nagyon fontos, az orvosok maradnának a gyerekeknek. Számomra ez nyomta a legnagyobb sulyt, ezért is akartam annyira itt maradni, a többi csak hab a tortán.

Szóval, megnéztük, de mondtuk, hogy még nézelődnénk. Már kenem-vágom a házak árait, hol, merre mennyibe kerülnek, mire kell figyelni. Már napok óta gondolkodtam azon a házon, egyre jobban huzott oda a szivem. Tegnap rá is vettem Gyuszit, hogy hivja fel az ingatlanost és bár tudtuk, hogy a héten szabadságon vannak, de hagyjon üzenetet, hogy komolyan érdekel minket a ház, hogy mi legyünk az elsők ha visszajönnek a vakációról. Gyuszi pedig mondta, hogy megkéri olcsóbban, hátha rá tudja beszélni a tulajt, mert akkor minden rendben lenne. Én meg imádkoztam, hogy: Uram, ha azt a házat rendelted ki nekünk, akkor kérlek történjen valami! 🙂

Erre az előbb meglátom egy másik itteni ingatlanosnál feltéve a házat, és pont azért az összegért, amennyit mi gondoltunk! Esztikém gyorsan fel is hivta őket, de már csak az üzenetrögzitő válaszolt, de mi jeleztük, hogy kell a ház, most már szinte biztos!!! Csak el ne késsünk! Ehhez az ingatlanoshoz biztos, hogy ma került fel a ház, és ugye ma nem nézte meg senki? Nem akarja rajtunk kivül kivenni senki? Az vajon jelent valamit, hogy a másik ingatlanosnál már jeleztük a szándékunkat?

Holnap reggel irány ez a másik ingatlanos, a régi meg hétfőtől dolgozik. Ők már intézzék el egymás között, a legkevésbé sem érdekel, hogy hogyan, csak a ház kulcsai legyenek a mi zsebünkben.

A lakó kiköltözik szeptember 15-ig, mi meg mehetünk szeptember végén! Jaj, ugye igy lesz? Szoritsatok nekünk!

Megmutatom az egyik képet és egyből megértitek, hogy miért szerettem bele:

 

Ja, és jöhet az állatkert, a mostani lakóknak is vannak állataik! 🙂 🙂 🙂