Címkék

, , , , , ,

Barnuskánk ma reggel elment ide nem is olyan messze, egy közeli szigetországba, Angliába, nyelvi táborba. Nagy dolog ez, most először ment el önállóan, kedvenc Brigitta nénije nélkül, idegenbe. Bár három gyerek is magyar az osztályban, de kinosan figyelnek rá, hogy még véletlenül se legyenek együtt, egy csoportba, egy szobába. A közös nyelv az angol, csak igy tudnak beszélni, hiszen németekkel, dánokkal, spanyolokkal és franciákkal utaztak együtt.

Ide mentek, nézzétek milyen csoda szép hely:

Kingswood Centre
Grosvenor Hall
Kennington

Mikor sétáltunk a suliba reggel, és huzta magaután a bőröndjét, közben meséltük, hogy mi hová jártunk ennyi idősen  osztálykirándulásra. Egri vár romjainak felderitése, sárospataki vár látogatása, emlékszem még az is nagy dolog volt, amikor meglátogattuk a repülőteret. Huuu, de örültünk neki!

Barnuskám csodálkozva mosolygott, hogy tényleg? Nahát! Ő itt már többet élt mint Magyarországon és most Dávid által már bejárt utat járja, neki ez a természetes, és várja mind, mert Dávid nagyon jó mesélő! 🙂

Mennek Londonba is sok szép helyre, mondtam neki, ha fennt ül azon a forgó nagy karikán, tudjátok ami a gyengém, a London Eye-on, akkor gondoljon erősen rám és készitsen sok fényképet nekem!

Most már csak péntekig kell kibirni, hogy hazaérjen végre és ujra magamhoz ölelhessem. Addig meg szoritok, hogy nagyszerü élményekben legyen része és legyen mit mesélnie neki is! 🙂

Hahó, Londoniak, London környékiek! Ha megláttok egy busznyi csipetcsapatot, akkor hallgatózzatok, hátha mégis el-el csattan pár magyar szó! Köszönjetek rájuk, megörülnek majd nektek!