Címkék

, , , , , , , , , , ,

A legfontosabb! Bocikát tegnap délután hazahoztuk. Kába volt még a lelkem, el is panaszolta mi minden történt vele a doktor bácsink kórházában. Aranyos volt a doki, elmondta, hogy nagyon közlékeny a cica, miután felébredt, szétnézett és közölte,  hogy neki itt nem jó, majd végig dumált, de neki mondta személy szerint. Mi csak mosolyogtunk Katinkával, hát igen, ez Bocika. Este Gyuszi telefonált az eredményekért. A labor nagy része megjött, de csak egy pici elváltozás van a máj értékeknél, szerencsére kiderült, hogy Boci nem zugivó. De semmi több! Ma és holnap jön meg a többi eredmény, már nagyon izgulunk, és reménykedünk, hogy olyan lesz, amit könnyen és gyorsan lehet kezelni!

Aztán elkészült tegnap este a fürdőszobánk!!! Jaj, a tulaj rendkivül büszke volt magára, hogy bizony, készen lett. Katinkának mondta, hogy bocsi, hogy egy hétig is elhuzódott ez az egész. De gyerekem szépen elmondta neki, hogy nem ezzel az egy héttel van a bajunk, hanem azzal, hogy először augusztusra igérte, hogy jönnek megcsinálni, most meg akkor kellett szétvernie az egészet amikor vendégeink voltak. Erre nem tudott mit mondani. Elment én meg nem köszöntem meg neki ezt a munkát! Viszont érdekes módon most tudott köszönni.

Na, de itt a következő gond, hogy nehogy unatkozzak! Enyhül az idő, ami rendkivül jó dolog, de most eső esik hó helyett, ami megint rendkivül jó dolog, de ezzel egyenesarányban nől a pincébe a viz mennyisége és magassága. Hurrá, nem unatkozunk továbbra sem! Most már csak rám vár, hogy ha ugy találom eléggé szakad az eső, akkor megfessem a vizet és döntsem el, hogy eléggé megszinezi és mondjam meg, hogy a ház csatornájából jön,  tehát az van eltörve, vagy az utca csatornájából jön, mert ott van eltörve. Még ezzel meg is leszek, de hogy mennyi idő mulva hajtjuk ezt ki a tulajból, fogalmam sincs?!

Aztán sikeresen leszedettem a facebook oldalról Eszti fényképét. Kicsit döcögősen ment, de már nem is érdekel csak az eredmény. Szépen minden jót kivántunk egymásnak, ellátuk a másikat jótanácsokkal. A régi blog sorsát még lejátsszuk Gyuszival, de most ezzel szerencsére nem tudunk foglalkozni, egyenlőre.

Még történtek itt dolgok, de arról külön irok!