Címkék

, , , , ,

Már napok óta aggódva figyeltem Bocit. Egyre nagyobb lett a pocija, pont ugy, mint amikor kiscicái voltak réges régen, de ugye ez lehetetlen, hiszen már 7 éve ki lett ivartalanitva.  Az utóbbi napokban már nehézkesebben is mozgott, Máté meg ugye ritkábban látja, hetente 1-2 alkalommal, igy ő jobban észrevette, hogy egyre nagyobb bizony az a puha, selymes pocak. 

Eddig birtam, már reggel mondtam  Gyuszinak, hogy estére mindenképpen menjünk el vele megint. Kb. egy hónapja is látta már a doktor bácsi, mert akkor kezdett nőni a hasa, de akkor azt mondta, hogy egyszerüen kövér. 

Na de tegnap este már egyből látta, hogy ennek fele sem tréfa! Lázat mért, lázas volt az aranyos. A pocija tele folyadékkal. Le is szivott belőle valamennyit, megnézte, mormogott, majd elmondta mit kell tennünk. 

Felajánlotta, hogy hagyjuk ott, persze én egyből, hogy szó sem lehet róla, nem hoztuk az ágyát, meg csak ugy nem állithatunk haza a cica nélkül, mit szólnának a gyerekek? Drága doki bácsink meg csak mosolygott, már szerintem ismer, tudja, hogy mennyire szeretem az állatainkat. Mert hogy vért kell venni tőle, mintát a pocijából. Igy inkább azt válaszottam, hogy ma reggel visszavisszük Katinkával, egy kicsit elaltatja és pár óra mulva szól ha mehetünk érte. Jobb is volt igy! Katinka édes cicája ő!

Este mosolyogtam egy kicsit, aki tudta, hogy beteg, az hivott, hogy mi van vele, mint valami kisgyerek után, ugy érdeklődtek. Jól esett!

Nagyon szeretjük Bocikát, végig jött velünk egész Európán, barátainknál megvárt minket és itt teszi boldogabbá napjainkat. Máté szerint a leginteligensebb állatunk. Mindenki szereti, kevés az az ember, akit nem vesz le a lábáról pár perc alatt. Többnyire életre szóló “szerelmet” köt az emberekkel, pár perc alatt elmeséli az egész életét és boldog mosollyal telepszik le a következő alattvalója ölébe.

Bocika jó helyen van! Ha meg lehet menteni, akkor ez az orvos biztos vagyok benne, hogy mindent el fog követni érte! Hogy mi lehet? Talán a mája (bár tényleg nem iszik  sokat), lehet egy egyszerü virusfertőzés is, vagy ki tuja. Az esélyekről nem tudott mondani semmit a doki bácsi, nem szeret a levegőbe beszélni, estére már sok eredmény megjön, okosabbak leszünk. Addig mi meg bizakodjunk! Segitsetek ebben!