Címkék

, , , ,

Oda felülre került egy ujabb doboz! Nem tudtunk neki frappánsabbat, célratörőbbet kitalálni, hát az lett a neve: Belgiumba szeretnél jönni? Ide bepakoltunk a régi blogról és az ujból is a bejegyzéseket amiket eddig irtunk a témában, hogy legyen azért valami fogódzó, de ugye konkrét segitség nincs, mivel azt nem rajtunk keresztül kelle továbbra sem!

Levettük az e-mail cimeinket. A blogon, kommenteken keresztül lehet továbbra is kérdezni, amire tudunk arra válaszolunk, munkát továbbra sem keresünk senkinek, ha viszont valakinek az itteni élettel kapcsolatban van szüksége információra az irjon, nagyon szivesen válaszolok, segitek. Mire gondolok? Lakásbérlés, hol lakjunk, hol ne, iskola, bevásrlás, mi hol van, stb., stb. Ilyenek! Azt gondolom, hogy igy mindenkinek jobb lesz, de nekünk biztos!

Tudjátok, ami még jó itt a wordpress-en, hogy az uj kommentelőket be kell ugye engednünk, igy aztán itt az jelenik meg, amit mi akarunk. Ha közérdekü a megkeresés, akkor kirakom, ha nem, akkor én válaszolhatok a megkeresésre magánban, de én döntöm el a módját. Azt gondolom, hogy ennyit igazán tiszteletben lehet tartani.