Címkék

, , , , ,

Többen kérdeztétek, hogy vagyok? Jól vagyok! Igen, tudom nem irtam egy hétig, arra az időre szükségem volt. Regenerálódnom kellett, mert ugye nem megszokott tőlem az ilyen bejegyzés, beszéd, főleg nem három egymás után.

De!!! Nem bántam meg. Tegnap, miközben Gyuszi barkácsolgatta az uj kinézetet,  elolvastam ujra a bejegyzéseket. Hát, igaza volt Gyuszinak, néhol kemény volt, néhol talán nem is értette senki, csak ő meg akik nagyon közel állnak hozzánk, de azért összességében mégis átjött a lényeg belőle. Hát, belőlem igy jött ki!

Csütörtökön megfejeltem az egészet azzal, hogy hónapok óta most mentem be Gyuszihoz ebédelni, és drága barátaink már ott vártak a bejáratnál. Pár óra nevetés olyan emberekkel akikkel jó lenni, és feltöltődik az ember. Sajnos elszaladt az idő, rohannom kellett haza, de ilyet többször kellene csinálni! Aztán folytattuk a nevetést, rötyögést szombaton, mikor elmentünk Németországba és jött velünk Gabóka. Jaj, nagyon jó volt! Tudtátok, hogy a nevetés gyógyit? Higyjétek el, igy van!

Aztán hagytam ülepedni az egészet egy hétre, megváltozott a blog kinézete, nekünk igy jobban tetszik, személyesebb, jobban a miénk és az a jó, hogy mindketten igy érezzük Gyuszival.

Megtettük a változtatásokat, hogy a mi lelkünk is nyugodt legyen, aki akar az el tudjon érni minket. Igy aztán jól vagyok!

És még tartozom egy rakás recepttel is, azokat is lassan majd fölrakom, mert jaj, már többen is kértétek, lelkiismeretfurdalásom is van miatta! Szegény GasztroGlob! Na, majd lassan minden a helyére kerül!