Címkék

Most itt vagyunk, élvezzük a szünetet, bár a fiuk már elkezdtek unatkozni két nap után. Előkerült a padlásról a Playstation is, de be kell osztani a játékidőt, mert egész nap csak azt nyomkodnák.

Minden délelőtt azon agyalok, hogy mit főzzek ebédre. Eddig még minden nap az volt a válasz, hogy sült krumplit sült husival, de persze nevetve elhessegettem őket. Sütöttem nekik sütit uzsira, ma palacsinta lesz a desszert.

Sajnos be vagyunk zárva a lakásba, mert nincs túl jó idő (milyen szépen fogalmaztam). Kisebb-nagyobb időközökkel esik vagy szakad az eső, átlagban van kb. 15-18 fok. Tegnap délután a lányok már be akartak fűteni, de mondtam talán mégsem kellene.

Tegnap lefoglaltuk a szállást Passauba, jövő vasárnap elindulunk első családi nyaralásunkra, Magyarországra. Eddig még nem igazán jött össze (piszkos anyagiak miatt), de most nagyon készülünk rá! Gondoltuk, hogy most nem rohanunk végig Európán, hanem úgy félúton megállunk. Passaut választottuk, szépeket olvastam róla. Ha időben oda tudunk érni, akkor még lesz időnk megnézni pár érdekes helyet, én leginkább a folyók találkozására vagyok kíváncsi, de ha van valakinek tapasztalata, ötlete, azt is nagyon szívesen vesszük! Majd megyünk Magyarországra, egy öt napos nyaralásra. Ez volt a család kívánsága, hogy magyarok között legyünk. És nagyszerű dolog, hogy Tassomacit is vihetjük a szállodába. A három macskosz meg megy itt egy állatpanzióba. Már csak a halacskáknak, madaraknak, virágoknak kellene valakit szereznünk, de biztos meg fog oldódni ez is.

Úgy volt, hogy jönnek velünk az öcsémék vissza és eltölt pár napot együtt a két család, de ez sajnos nem fog össze jönni. Sebaj, majd legközelebb.

Ha visszaértünk, akkor még szeretnénk meglátogatni egy-két helyet, például elmenni újra Eftelingbe, megnézni egy-két szafarit, érdekes helyet. Ugyanis két hétig lesz a Kedves szabin, ez itt kötelező, hogy egy évben egyszer ki kell venni egyszerre két egész hetet. Szegény!:)