Címkék

Barnusnak 11-én volt a névnapja. Máskor is meghívhatta a barátait, osztálytársait, el is jöttek családostul, voltunk szép számmal minden évben. Idén is erre számítottunk, ezért nem a szülinapján rendeztük, ami télen van, hogy a gyerekek játszhassanak kint az udvaron, mi meg jót beszélgethessünk a szülőkkel a teraszon ücsörögve. Legutóbb pörköltet főztünk bográcsba, kenyérrel, savanyu uborkával. Elfogyott mind.

Idén is erre készültünk, de az utóbbi időben Barnus több osztálytársa, barátja játszóházba tartotta a szülinapi zsúrját. Az utolsó ilyen alkalommal megkértük a szülőket, hogy mondják el a véleményüket, milyen volt a zsúr, mit kellett vinni, stb. Még ott eldöntöttük, hogy akkor mi is egy ilyen helyre megyünk, ezzel is Barnus kívánságát teljesítve. Meghívhatott, akit szeretett volna, voltunk is szép számmal, Barnus boldog volt, a gyerekek boldogok voltak.

10-re mentünk, mivel előző nap meg kellett telefonálni a pontos létszámot, már terített asztal fogadott minket.

Barnus zsúrja

Barnus zsúrja 2.

A bejáratnál lufival kedveskedtek Barnusnak, kaptunk zöld színű papírszalagot, amit a gyerekek kezére kellett felerősíteni, innen tudták a rendezők, hogy hozzánk tartoznak a zöld karkötős gyerekek (mindenkinek viselni kellett valamilyen színűt, akin nem volt, azt vitték a szülőkhöz, a bejáratnál lévő recepcióhoz, mert csak így tudják ellenőrzés alatt tartani azt a nagy helyet azzal a rengeteg gyerekkel). Egy óriási házat képzeljetek el, középen galériásan megoldva, körülötte pedig kisebb-nagyobb helységekkel, ahol tartani lehet a gyerekek összejöveteleit. Mi kértük, hogy vihessünk tortát, mert Barnus Verdák-os tortát szeretett volna,

Verdák

de nagyon szép tortákat láttunk az ottani hűtőben is.

Torták

Két órát kifizettünk a gyerekeknek, addig azt csináltak, oda mentek, ahová akartak. Lehetett csúszni, mászni, ugrálni a belső részben, óriási mászófalon mászkálni, labdával teli szobában „úszni”, köteleken lógni, csúszdán csúszkálni, és még sok-sok érdekes és remek dolgot csinálni.

Barnus zsúrja 3.

A kinti terület egy óriási nagy gokart pályának van berendezve, lábbal hajtható autókkal, biciklikkel, benzinkúttal,

Benzinkút

autómosóval,

autómosó 2.

autómosó

pálya

boxokkal. Szerencsére az időjárás-jelentés ellenére nagyon kellemes idő volt, kint is tudtak játszani a gyerekek. A köszöntés, torta után ki is özönlött a gyereksereg, úgy kellett összehalászni őket 2 óra elteltével.

Miután haza mentünk, Barnus kicsomagolta az ajándékokat, nagyon boldog volt.

ajándékok

lego autók

ajándék 3.

ajándék 2.

puzzle-t, bőgő bocit, a Verdák meséből az egyik autót, több Bionicle robotot (szerintem nagyon csúnyák, de mit tegyek, szereti minden formájában a robotokat), persze gumicukrot (nagy gumicukor rajongó). Jó volt látni a boldogságát!