Címkék

Mire is jó, ha az ember biciklivel jár dolgozni? Ma például arra, hogy időben haza tudott érni, így a felesége nem aggódta szét magát érte.

Itthon van végre Gyuszi, pont ma ment bicóval dolgozni. Reggel 8-kor ért oda, nem volt semmi gond. Aztán délben mikor mentem Dávidért az iskolába, akkor mondta Gábor, hogy nagy cirkusz van az EU negyedben, sztrájk, rendőrök, szögesdrót. Gyuszit felhívtam, hogy ugyan menjen már le, mert ő nem nagyon hallott erről az egészről pont a belső udvarra néz az irodája, oda nem hallatszik be semmi). Hívott is pár perc múlva, hogy ne menjünk a szokásos szerdai ebédre, mert áll a forgalom minden felé. Így elmentünk Dáviddal egy mekibe, aztán olvastam a híreket. Gyuszit felhívtam, hogy fog haza jutni, mert hallottam, hogy volt gyújtogatás, lezárták a metrót Schumann környékén, nincs semmi közlekedés. Azt mondta, ő haza lavíroz a kocsik között. Hát itthon van!!!

Olvasom a híreket, 300-400 több nemzetbéli halász jött Brüsszelbe

tüntető halászok

a magas benzinárak miatt segélyeket kérni, de elutasította kérésüket az illetékes EU Biztos. Gondolom erre begurultak. Összecsaptak a rendőrökkel, autókat gyújtottak fel, bevetették a vízágyukat, zavargások vannak az iroda negyedben.

Mi lesz ebből? Kérdeztem Gyuszit, reggel mivel megy dolgozni, hát biciklivel, volt a válasz! Remélem nem lesz ebből gond!