Címkék

 

Jaj, de hideg van kint! Már másfél hete fagy éjjel-nappal. Azért ilyenkor még nem szokott! Most nagyon szép kint minden, mert tegnap óta köd is van és rárakódott mindenre, rá is fagyott és gyönyörű fehér minden. Az már más dolog, hogy már tegnap délre leszakadtak a karácsonyi díszkivilágítások a városban. Gondolom, nem bírták el a ráfagyott pára súlyát. Teljes a karácsonyi hangulat, hideg is van, fehér is most már minden!

Tegnap végre már sütögettem, kész a gyümölcskenyér, ki van keverve a mézessüti, holnap lehet alkotni. Már nagyon készülnek rá a fiuk. Éjszaka becsomagoltam az ajándékokat, az is meg van. Sikerült az ünnepi vacsit is összeállítani, lassan csak össze fognak állni a dolgok! Ma még lesz két rohanásom a suliba délben és délután, aztán nyugi. Gondoltam, hogy elhozom Dávidot is ma délben, de nagyon kérte, hogy maradhasson még a barátaival. Ma a játéké a főszerep, felhőtlenül játszhatnak. Már most mondta, hogy hiányozni fognak neki a barátai 16 napig. Ennyi szünet lesz! Milyen soknak tűnik, aztán milyen gyorsan el fog menni! Itt a karácsony a nyakunkon, aztán jönnek a szülők, aztán szilveszter, aztán egy kis pihi és kész. Remélhetőleg a betegeskedő részt kihagyjuk!

Tegnap voltunk Dáviddal ortopédusnál, mert már 2-3 hete időnként nagyon fájt a lába. Kiderült, hogy nem nő egyszerre a csontja és az ínszalagja, az húzza vissza a lábát, és az jár ekkora fájdalommal. „Megvigasztaltak” minket, hogy még kb. 2-3 évig el fog tartani ez a folyamat, addig maradnak a fájdalomcsillapítók, krémek, biciklizés, mert azzal tudja nyújtani jól hátul az ínszalagot. De legalább megtudtuk, hogy nincs nagy baj, már megijedtem, mert mikor pici volt akkor volt gond a lábával, speciális cipőt kellett hordania évekig, de azt mondták kb. 4 éve, hogy az meggyógyult. Attól tartottam, hogy nehogy megint valami olyasmi legyen, de szerencsére nem!

Lassan minden rendeződik, minden a helyére kerül!