Címkék

, , , , , , ,

Katinkám a tegnapi írásában beszélt egy lényeges dologról, hogy nagyon fontos odafigyelni a testünk jelzéseire. Sok betegséget megelőzhetünk ha szánunk időt arra, hogy megálljunk, és ha valami nincs rendben, akkor kérjünk segítséget. 

Na tegnap meg is kaptam a magamét, de rendesen. 💓🤦‍♀️😊😌😘

Vasárnap délután kezdődött, egyszer csak azt vettem észre, hogy nem visznek a lábaim. De nem tudatosult ám ez, azért én bár totyogva, csak mentem tovább. A terv az volt, hogy kicseréljük a téli ruháinkat nyáriakra, elcsomagoljuk a télikabátokat, pulcsikat. Miután kétszer lejöttem, felmentem a lépcsőn már éreztem itt valami nagyon nincs rendben. A térdeim nem hajoltak, rettenetesen fájtak. Még sosem éreztem ilyet. Felhúztam a nadrágszárát, majd elájultam akkora volt a jobb térdem mint egy nagy fej káposzta. 😓😮 A bal kevésbé formálódott és fájt. 

A végén kértem Gyuszitól egy fájdalomcsillapítót, mert már csak zokogni tudtam volna. Mi a fene történt velem? 

Ugy gondoltuk a jegelés nem árthat, rámparancsolt, hogy üljek le és maradjak nyugton. Kénytelen voltam.

A következő heti naptáramat már telepakoltam, hol az egyik, hol a másik kisbaba jönne hozzám. Mi a csuda lesz itt? Nem magamat féltettem, hanem a babákat, nehogy ne tartson meg a lábam és elessek. Az meg elképzelhetetlen volt, hogy felvigyem őket aludni az ágyacskájukba. Nagyon nem akartam, de muszáj volt felhívni őket, Gyuszi betegállományba helyezett. 

Tegnap este voltunk orvosnál, röntgenre kellett ma mennem. Szerinte artrózis, ha nem akkor tovább megyünk. És igen, nyugodjak le, mert ha napközben nem pihenek akkor minden este ugyan olyan fájdalmaim lesznek a káposztányi térdemben mint előző nap. Szedjek fájdalomcsillapítót, jegeljem, pihenjek. 🤦‍♀️🤷🏻‍♀️🤦‍♀️

Persze én leálltam szájalni, hogy jól vagyok, meg tudom én csinálni. Míg aztán Katinkám rápirított.
-Anyuci, pont neked mondjam, hogy figyelj oda a tested jelzéseire? Jelez a tested, sok volt az utóbbi hetekben! Állj meg!!!

Szóval hallgassatok az okosabbra, ha kell akkor álljatok le!!! És kérjetek segítséget!!!❣🏥🩹