Címkék

, ,

… már akinek. Bocsánat mindenkitől, de titkon azt reméltem, hogy hátha vége lesz ennek a rendszernek valóban. És majd lesz másik, lesz több amit talán jobban megbecsülünk és jobban használunk. Komolyan mondom ennek az emberiségnek most talán jót tett volna egy óriási fékezés. Gondoljátok el az a sok hülyeség, gyűlölet, kiabálás, okoskodás mind nem lett volna.

Sajnos tudom, hogy sokan üzleti céllal is használják, a fél életük benne van, ezért óriási károk történtek volna ezeknél az embereknél, szóval mégis jó, hogy éjfél körül csak beindultak azok a szerverek. Kicsit nekem ahhoz hasonlított ez az egész, mikor a freebolg szerverét lekapcsolta a tulajdonosa. Nekünk az életünkből vesztek el morzsák, mert sajnos sok bejegyzés eltűnt, de voltak akiknek komoly munkájába került ott felépíteni valamit. Nagy felzúdulás volt, de a kapcsoló kattant egyet és semmit nem lehetett visszahozni. Egyes bejegyzések innen-onnan előkerültek (még vár rám is egy jó adag, hogy fenn legyenek a wordpress előtti idők bejegyzései. A képek is megvannak valamelyik dvd-n, valahol a padláson. Ha egyszer valóban nekifekszem akkor mindent bemásolok, feltöltök, de óriási munka lesz. Egyszer.).

Nemrég kapcsoltam be a gépem, nem voltam itthon. Nem olvasgattam semmit, bár ez nem új szokásom. Olvasom a belga lapokat online, a magyarokat még véletlenül sem, tényleg csak nagy ritkán. Nekem ez pont elég is.

Azért persze én is sajnáltam volna sok-sok dolgot ha megszűnik a facebook. Vannak csoportok, melyek hiányoztak volna. Vagyis az ott lévő emberek. A szeretett emberek. De én már azon is gondolkodtam, hogy kivel miként lehetne felvenni a kapcsolatot másképp. Megoldottuk volna. Kérlek ne mondjátok, hogy nem okultunk volna és nem csináltuk volna ezt jobban! Én annyira kíváncsi lennék, hogy mivel lehetne megállítani ezt ami most folyik a világban. Szerintem a facebook a melegágya  ennek. De nagyon nem akarok ebbe belemenni. 

Viszont ma reggel is felkeltünk, a kutyák pontosan olyan éhesek voltak mint minden reggel, a Kedves felvonult a home office-ba a kutyákkal én meg gyorsan ebédet főztem és útra keltem. Találkoztam Dávid fiammal az egyetemen, megölelgettem, megpuszilgattam, örült nekem, láttam a mosolyát, elmondta milyen hírei vannak vasárnap óta. Szuper gyerek lett! Komolyan mondom öröm szülőnek lenni a gyerekeim mellett!💗 És ezt tényleg komolyan is gondolom. De ehhez foglalkozni kellett velük és nem a gép előtt ülni és mindenféle butaságokat írni, olvasni, okoskodni. Mert ugye nem volt facebook. Értitek ugye? Nem járkáltam, ma sem teszem, telefonnal a kezemben, miközben a gyerek a másik irányba bóklászik. Na jól van, nem morgok. 😁

Használjátok ezt csevegésre, videohívásra, csoportos beszélgetésekre, ezt még az  Uniós intézmények is elfogadják. Független, szóval nem vette meg a facebook, nem követ és akaszkodik rád. 

signal