Címkék

A saját oldalamra nem írhatok ki dolgokat, mert van akit zavar, bár nem értem akkor miért olvassa? 

Nem lehet véleményem a coronavirusról, mert hergelem az embereket. Pedig csak félek, féltem azokat akiket szeretek. Azért élnek, mert makacs voltam és vagyok mint egy öszvér. Ez régen sem tetszett mindenkinek, mégis csináltam amit jónak láttam. Hát visszatérek ehhez a jó szokásomhoz, úgy döntöttem. Ezért nem fogok senkitől elnézést kérni.

Megkérem azokat akik érdektelenek, nem érdekli őket a körülöttünk lévő mindennapok, történések, jelen esetben a coronavirus körüli események és hogy erről mi a véleményem az szépen csendben álljon tovább. 

Lesznek bejegyzések arról is, hogy mivel próbáljuk nyugtatgatni magunkat, mit tettünk, teszünk ennek érdekében, hogyan próbáljuk élni a mindennapokat és nem ennek az őrületnek átadni minden gondolatunkat, mert nem bolondulunk meg ebben az egészben!

Én emlékezetem szerint soha nem zaklattam senkit azzal, hogy olvassa sem a facebook oldalamat, sem a blogot. Nem tartottam senki fejéhez fegyvert! Nem köteleztem, követeltem. Nem vártam el. Ezután is így lesz részemről. De akkor senki ne érezze magát felhatalmazva, hogy ő viszont kontrollálhat. 

Ne feledjétek nem vagyunk egyformák sem kívül, sem belül. Sem a gondolataink, sem az érzelmeink, sem az életünk, semmi. Nincs két egyforma ember a világon! Hasonló lehet, de egyforma nem, ahogy két egyforma ujjlenyomat sincs. 

Szóval fogok írni minden nap, valószínűleg többször is, ahogy régen is volt. Fogok írni minden nap a véleményemről és fogok írni arról, hogy mi az aktuális helyzet Belgiumban. Igy volt ez akkor amikor a robbantás volt, azt nagyon szerették olvasni az emberek. Ez vajon miben más? Nem is értem. 😦 

Az én aggódásom jogossága bebizonyosodott tegnap éjszaka 10 órakor. Szóval én itt vagyok, aki akar velem tart, a többieknek pedig hussss …