Címkék

, , , , , , , ,

Kb. egy éve történhetett.

Aki ismer az tudja nem vagyok egy száguldozó félőrült (egész sem 😀 ), szeretek vezetni, szeretek gyorsan is menni, de a szabályokat mindig igyekszem betartani. 

Na szóval szépen megyek az állomásra Dávidért. Látom a visszapillantóban, hogy jön messzebb egy rendőrautó, közeledik, majd el kezd szirénázni mögöttem. No most ugye gyorsan végigszáguldott bennem minden gondolat, hogy mi a fenét csinálhattam, de nem tudtam rájönni. 

Dobogó szívvel szállok ki, jönnek ők is mindketten. Kezébe a kis kütyü, egyik már megy is előre, üti be a rendszámot, én közben keresem a papírokat. Majd hamarosan megszólal a rádió, bólogat majd jön a rendszámot ellenőrző is oda hozzánk. El is kezdi mondani, de gyorsan leintem, beszélnek angolul? Nem. Mondom nekik bocsi, majd hívom Gyuszit. Egyszerűen ő sem érti mit mond flamandul, de mondja, mondja. Én közben próbálom kitalálni miről lehet szó, de nem megy. 😦 Ekkor azért már rendesen meg voltam ijedve, hát mi a fenét találtak ezen a kocsin? :O 

Erre elsétál a kocsi végébe az egyik rendőr, odahív. Mutatja a rendszámtáblát, majd azért angolul elmondta, hogy a két rendszámtábla fel van cserélve, nem jól van felszerelve. No belőlem úgy elszállt a riadalom, hogy nagyon elkezdtem nevetni. Nézett rám a két rendőr, majd ők is, ott nevettünk az út szélén. Megígértem nekik, hogy megcserélik a fiuk a rendszámokat, ki tudja mióta lehetett úgy? 

Azért megvártam, hogy elmenjenek és próbáltam rendszabályozni a kezem remegését. 😀 Ilyen is csak velem történhet meg.

Nagyon sok dolgot megértek de itt kb. olyan szavak lehettek amiket még életemben nem hallhattam. 😀 A kis hamis, azért csak kiderült, hogy tudott angolul. 😀  😀 😀