Címkék

, , , , , , ,

Eltűntem, mert kidőltünk. Először Esztikém lett beteg, állítólag gyomorinfluenza döntötte le a lábáról. Szegény ő is, barátja is elég rosszul volt, de pár nap pihenés után jobban lettek. 

Aztán Dávid húzott bele, ő mindjárt túl is akart tenni mindenkin a maga kis tüdőgyulladásával és arcüreggyulladásával. Megszenvedett szegény gyerekem vele. 

Aztán újra Eszti, visszaesett vagy másik vírus? Ki tudja?

Egy hete hétfőn Katinka barátjával töltöttük az éjszakát egy kórházi ügyeleten, majd még azon az éjszakán Gyuszi lett beteg, másnap délelőtt meg én is. 

Kis helyzetjelentés az itteni viszonyokról. Mivel Gyuszi nagyon beteg volt, kellett az igazolás a munkahelyére, felhívta a kedvenc rendelőnket, ahol ugye kb. 8-10 doki dolgozik egész héten. Leghamarabb péntekre tudtak volna adni időpontot, hogy ne kelljen órákig várakoznia az esti 6-8-ig tartó bejelentkezés nélküli rendelésen. Így aztán el kellett csattognia este és beült a sok-sok beteg ember közé. Mesélte neki az orvos, hogy már előző héten is minden orvos előjegyzése be volt telve és esténként kb. 30 betegük volt. 😦 Hát tombolnak itt a vírusok, rendesen.

Pihenni, kifeküdni, ennyi a gyógymód. Ugyan mit tudna mást csinálni az ember? Egyszerűen nem tudtunk felkelni. 😦 Szerencsére csütörtökre már sokkal jobban lettünk, de az a kedd-szerda, hát szívesen kihagytuk volna! 

És akkor összegezzünk! Itt tombolnak a mindenféle vírusok. A gyerekek iskolába járnak, kb. 3200 felől hozzák a mindenféle vírusokat. Katinka dolgozik, minden nap utazik buszon, metrón, emberekkel találkozik, hát nem egy vírusmentes közeg. Az utóbbi hetekben mindenféle vírus volt itt nálunk is a házban. Katinkának és Barnusnak a cf miatt több és más aloé-s készítményt is adok, mint amit mi szedünk. ÉS NEM BETEGEK!!! 

Ugye még 10 éve én is foglalkoztam a termékekkel, így ismerem a termékek egy részét. Személy szerint soha nem mondtam azt, hogyha ezt szedi valaki, akkor soha nem lesz beteg. Azt igen, hogy valószínűleg hamarabb túl lesz a betegségen. Nálunk akik betegek lettünk ez történt, hiszen mind meggyógyultunk 2-3 nap alatt, akik meg több készítményt is szednek, nos eddig nem lettek betegek, reméljük, hogy ez így is marad! 🙂 

Aminek még nagyon örülök, hogy mindketten nagyon bíznak megint az Aloé-ban, épp tegnap beszélgettük Katinkával, hogy ő bizony egész évben szedni szeretné, mert nem akarja megkockáztatni, hogy aztán meg beteg lesz. Én is így gondoltam Barnussal kapcsolatban, mert ugye hiába jönnek majd tavasszal a friss gyümölcsök-zöldségek, a felszívódás miatt náluk kevés hasznosul a szervezetben. 

Barnusnál talán számít az is, hogy sikerült feltornászni a vérében a vasat annyira, hogy a minimumot már elérte, tavaly olyan szinten volt, hogy elsírtam magam mikor megtudtam. És mint tudjuk az immunrendszer egyik alapkövét sikerült így megerősítenünk. Hála Istennek sokkal kevesebbet fáj a hasuk is,  ennek is nagyon-nagyon örülök, ők meg persze élvezik. És mindennaposakká váltak már az esti séták a konyha felé, éjszaka 10-kor leballag Barnusom és jóizüen bevacsizik ujra, már másodszor.

Tehát összességében még mindig csak jót tudok mondani az Aloé-ról és csak reménykedni tudok abban, hogy így is marad minden. És jót mosolyogtam azon, mikor Esztikém mondta, hogy legközelebb ha rendelünk Aloé-t, akkor szóljunk, mert First, Zöld krém, Propolisz krém és Lipsz az mindig legyen otthon. Itthon ezt látta, ez a minimum és minden háztartásban kellene lennie 13 éves tapasztalatom alapján. 🙂