Címkék

, , , ,

Az elmúlt hétvégén készülődtünk Németországba bevásárolni. Fura, hogy évek óta oda járunk, de csak most jutott eszembe, hogy ugyan nézzük már meg a cicáknak és a kutyiknak nem-e olcsóbb a kaja.

Segítséget kaptam a németországi állatkereskedésekkel kapcsolatban és igen jót nevettünk, mert a Kauflandtól 250 m-re van egy állateledel üzlet. Csak ugye arra mi soha nem járunk, honnan is tudtuk volna, hogy ott van? 🙂

Még péntek este megnéztem az oldalukon az ajánlatokat és elcsodálkoztam, hogy mennyivel olcsóbb minden, így logikus volt, hogy elmegyünk egy Fressnapf áruházba. Az áruház óriási, tehát van választék. Hát, jelentem ott helyben nem olcsóbbak a kutya kaják, dolgok, kiegészitők, és hiányos is volt a választék, nem voltak mindenből napra készek. Kiderült, hogy figyelmetlen voltam, azok az árak csak az online vásárlásra vonatkoztak. 😦

Azért szét néztünk, végül vettünk Kaktuszkának meg Büdikének kaját, almot, az tényleg olcsóbb volt. Meg a kis Büdösnek egy ágyikót amiben itt lebzselhet mellettem az asztalomon. (A régi már ezer éves volt, kikopva az alja, már bőven megérett a kidobásra!)

büdi ágya 

(Felhívnám a figyelmet a mögötte lévő kis lámpára. Mikor felkapcsolom esténként, akkor őrületes dorombolásba kezd, rendkívül elégedett és boldog, alatt pihe-puha ágyikó, fölülről meg a lámpa melegíti szegénykét. 😀 )

Szóval ezek a dolgok olcsóbbak, talán érdemes ezekért bemenni annak aki gondolja. 

Elmentünk bevásárolni és elindultunk hazafelé. Megbeszéltük, hogy akkor otthon még el kell mennünk a TomandCo-ba a skaccoknak bevásárolni, amikor is elkezdtem hangosan gondolkodni. Ezt nem hiszem el, hogy Belgiumban nem lehet online vásárolni állateledelt és az ugyan ezen az elven olcsóbb, mint Németországban. Mivel jó időt futottunk itthon még meg tudtuk nézni az interneten és tádám! 🙂 Van online állateledel vásárlás kérem szépen Belgiumban! Huszon akárhány euro felett ingyenes a kiszállítás! És bizony jóval olcsóbbak mintha a boltban vesszük meg. Plusz itt mindent meg tudtunk venni, még Samukának a gyógykajáját is! Csak egy ár, a Samu kajáját nem lehet boltban megvásárolni, csak gyógyszertárban vagy az állatorvosnál. 3,5 kg 60 euro körül volt eddig. Online 34 euro. És ez csak egy termék! 

Na és hogy hol is van ez? 

708  http://www.zooplus.be/

Azt írták a kiszállítás 3-5 nap, de úgy gondoltuk, hogy szombat délután rendeltük meg, leghamarabb hétfőn adják majd fel, tehát valamikor hétvége felé kaphatjuk meg.

De nem, még szombat este jött az értesítés, hogy már fel is adták, ma pedig ki is szállították.

állateledel3

állateledel1 állateledel4

És még ajándék is volt benne a leendő kuncsaftoknak! 😀

állateledel2

Így várták, mintha tudták volna, hogy ezt nekik küldték: 🙂

állateledel5

 

Hát így jártunk, 10 év után derült csak ez ki számunkra. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, azért is nem akartam róla írni előbb, mert nem láttam még, hogy hogy működik valóságban ez az egész. De úgy látom jól! 🙂 Olcsóbb, gyors. Egyszeri 5 eurot lehetett fizetni és tovább engedményt kapunk a termékekből 1 évig. Reméljük, hogy a jó tapasztalatok maradnak velük kapcsolatban! 🙂