Címkék

, , , , , ,

Tegnapra kaptunk soron kívül időpontot az orvoshoz.  Már amikor mentünk akkor megnyugodtam, mert éreztem, hogy már jó helyen vagyunk. Barnus meg már beletörődött nyugalommal viccelődött velünk, az orvosokkal.

Sok minden kiderült, elsősorban, hogy van tényleg ez a büdös, ronda, fránya vírus, ami sok embert kikészít. A tünetek egyértelműek, mivel vírus, ezért semmit nem lehet tenni ellene. Túl kell rajta lenni, ennyi. Talán nekik nehezebben megy a cf miatt. 

Ami viszont örvendetes, hogy egy hónap alatt hízott 3 kg-ot. Most 53 kg!!! Hiper-szuper kis pasi! Jól csinálja! Mert különben látszik rajta, hogy jól van, első sorban a lelke, mert onnan kell kiindulni! Már elfogadóbb, már nem ellenkezik, csinálja amit kell. És annyira, de annyira büszke vagyok rá! Remek 14 éves nagy fiú!!! 🙂 

Át kell számolnunk a gyógyszereit, át kell ütemeznünk, mert azzal is gondok vannak, ha már ott tartunk, hogy a küszöböt is megrágná az öt (!) tojás, egy mosófazéknyi rizspehely után. No meg a kétszeri vacsik, még éjszaka 11-kor is lemegy enni. Ó, most mondhatjátok, hogy nem szabad, meg nem egészséges. De nekik szabad, sőt! 

Nagyon jól néz ki, meglátszik rajta a sok edzés. Először csak pici sulyokkal kezdte, de ma már kemény kg-kat emelget. Olyan karja, keze, hasa van, hogy csak na! A lányokkal mindig mondjuk, hogy számoljuk a kockákat a hasán. Ő meg persze mosolyog és örül, mert tudja milyen nagy dolog ez tőle. Mindig kis gyenge, vékonyka, szellő elfújja (ami meg is történt nem kis riadalmunkra) volt. Most meg! Tényleg látom, hogy mennyire igaz az, hogy fejben dőlnek el a dolgok!

Na, szóval most már várjuk a jót, mert hála Istennek más nem lett beteg a családból, ő meg most már nagyon gyorsan meggyógyul! 🙂