Címkék

, , , , ,

De amúgy igen (kár, hogy részesedést nem lehet kapni 🙂 ), de nem reklám, inkább ajánlom így karácsony előtt az oldalt: 

logo

LARGE

Eszti barátja Davy állít be mindig ilyen halálfejes, olyan humoros, feliratos pólóban, néha rá sem tudok nézni (mármint a pólóra), néha meg jókat nevetünk rajta (rondát nem másolok be, azt nézze meg az oldalon akit érdekel):

207585a 264352a-emp

Na szóval választék van, már több humoros pólót, pulcsit rendeltünk a fiuknak, Davynak, ezért két havonta kapjuk a nagy katalógust. Én megmondom őszintén, hogy nem nagyon vettem eddig kezembe, mert tényleg nagyon fujosak (saját családi szó) is vannak benne. De most a gyerekek egyik-másik képen jókat nevettek, így én is odamentem. Lapozták az újságot, meglepődve láttam, hogy jé, egyszerű mezei embereknek is árulnak dolgokat? 🙂 Barnus kinőtte a téli kabátját és pár oldal nézegetése után találtunk olyat ami Barnusnak is tetszett és árban is megfelelő volt és még halálfej sem volt rajta! 🙂 

Csütörtök reggel Gyuszi megrendelte, szombat reggel kihozta a saját csomagküldőjük, mivel Belgiumban is van lerakatuk. És a kabát nagyon jó, bátran merem ajánlani az oldalt! Gyönyörűen meg van varrva, a bélése kivehető és kevésbé néz ki gagyinak, a selyem bélés steppelt és a varrás nem az anyag szélétől 0,5 mm-re van, így reményeim szerint nem egy évszakot fog kibírni mint a bolti. Ja és az ára, tavaly pontosan ennyiért vettünk hasonló stílusú kabátot a C und A-ba. Mindkét oldalon végig szakadt a belső bélés, megvarrni nem lehetett, mert nem volt anyag amit varrhattam volna. És hozzá szeretném tenni, hogy Barnus nagyon vigyáz a ruháira, tehát nem az van, hogy a gyerek szétszaggatta. 

Tehát ajánlom, nézzétek meg az oldalt, vannak kabátok, nadrágok, pólók, pulóverek, cipők. Alaposan nézzétek meg, mert elsőre visszahőköl az ember az áraktól, de ha türelmesen végig nézi az ember, akkor meglepődve tapasztalja, hogy vannak pénztárcabarát dolgok is az oldalon. Lehet kapni kiegészítőket, ajándéktárgyakat és amin jót nevettem, még AC/DC-s rugdalódzót is, és jó pár humoros feliratú dolgot, Cd-t, plakátot, stb.