Címkék

, , , ,

Idén nem volt tavasz, ez már tény. Volt pár nap, amikor már reménykedni lehetett, hogy na ez lesz az, mindjárt, mindjárt, de aztán újra jött az eső, a hideg, a rossz idő hetekre. 

Most meg? Nemrég még kabátban  jártunk, esténként a fűtést be kellett kapcsolni, két napja 30 fok fölött van a hőmérséklet, éjszaka sem mozdul meg sem a hőmérő sem a szellő, így bőven 20 fok fölött tanyázik az előrejelző. Aztán most meg látom, hogy vasárnapra csak 15 fokot jósolnak, esőt, hideget és jövő héten sem lesz valami nyárias az időjárás, mert ugye akár tetszik akár nem, június vége felé haladnánk már.

Aztán csak felkapja a fejét az ember, hogy miii? Június vége? Nem is volt tavasz! És ez a nyár? És itt idézhetem Kedvesem kedvenc idézetét: Belgiumban a nyár egy szép keddi napra esett!

Na de viccet félre téve, tudja valaki, hogy most mi van akkor? MI van ezzel az időjárás-változással?  Mire lehet számítani?  Most már ez lesz? Vagy lesz ami lesz, viseljük el és kész?

Nem tetszik, nem tetszik! Sokan panaszkodnak, hogy rossz a kedvük, ingerültek, rengeteg a fejfájás meg mindenféle bajuk van az embereknek. Megmagyarázhatatlanul!