Címkék

, , , , , , , , ,

Eltelt a hétvége is szépen! Csak fogynak azok a napok! A picc line-nal szerencsére nincs semmi baj, szépen működik  Katinka csak ritkán mondja, hogy fáj, de ezt is csak akkor mondja, ha rákérdezek, nem panaszkodik az aranyos. A hétvégén a nővérek is jöttek rendben, szinte akkorra amikorra ígérték  nem előbb és nem később. Hálás voltam a kiszámithatóságukért!

Tegnap este hatkor jött a hölgy, majd közölte, hogy holnap (ma) délelőtt 11-kor érkezik. ??? Alig fél napig lesz bekötve ez az infúzió  És kedden csak fél háromra kell mennie Katinkának a kórházba, hogy kivegyék végre a csövet és szabad lehessen újra. Mi lesz a köztes idővel? Állítólag  mondom állítólag majd felhívják a kórházat, hogy mi legyen. Na, erre kíváncsi leszek! De azért bizakodok is, hátha, hátha. Na majd most úgy lesz, ahogy lennie kellene! 

Közben elment Katinka barátnője is vasárnap reggel. Meg volt már a repülőjegye hónapok óta, ki gondolta, hogy Katinkának pont ebben az időben kell majd bemennie a kórházba? Szerencsére ezzel a picc line-nal ki tudott jönni, legalább együtt lehettek és Katinkámnak is könnyebben, gyorsabban telt az idő. Hálás vagyok Szabinak, hogy mikor Katinka megírta neki, hogy mi történt és nem tudnak elmenni mindenfelé kirándulni, mászkálni, akkor az volt a válasz, hogy én úgy is csak veled akarok lenni. 🙂 Jó barát! 🙂 Így aztán jókat beszélgettek, jókat ettek, aludtak, nevettek, néha azért elmentek sétálni és eltelt az idő szépen. Hálás köszönet minden pillanatért! 🙂