Címkék

, , , ,

Megint cibálunk valamiféle betegséget magunk után! A délelőttöt a kórházban töltöttük Barnussal, és még semmi nem derült ki!

Pár hete kezdődött, mint olyan sok helyen ahol nagyon sok gyerek van, hát a mi sulinkba is fel-fel üti a fejét hol ilyen, hol olyan virus. Most egy hasmenéses, hányingeres, gyengélkedős virus volt, először Dávid majd a két lány után Barnus is elkapta. Aztán ugy gondoltuk, hogy akkor ezen is tul vagyunk. De nem. Visszamaradt a gyomrában, az oldalában az erősen szuró fájdalom. Gondoltam, hogy itthon tartom, kikurálom. Jött a diéta, a kamillástea literszámra, de semmi. Pénteken elvittük a háziorvoshoz, mert a mi orvosunk nem volt Belgiumban. Nagyon becsületesen megvizsgálat, egy szavunk sem lehet, de nem talált semmi. Ajánlotta  a Paracetamolt fájdalom enyhitésére. Semmit nem ért.

Hétfőn délután az én kisfiam elmagyarázta nekem, hogy neki most mennyire fontos lenne a suliba mennie, mert hogy itt a tanévvége, jönnek a dolgozatok, meg hát itthon is fáj, nem tudunk vele mit csinálni, inkább menne a suliba.

Sikerült összekaparnia Gyuszinak az orvost, Katinka is ma ment kontrollra, elmentünk vele.

Megvizsgálta Barnust, mondja, hogy vagy tüdőgyulladása van, vagy a veséjével van valami gond. Gyorsan összekapta a papirokat, elküldött egy rakás vizsgálatra, vért is vettek. Mindenhová telefonált, gyorsan készen lettünk. Eredmény?

Egyfelől jó, mert nem találtak semmit, a röntgen teljesen normális, a kifujt levegőben sem utal semmi gyulladásra. Inhaláltatták, megklopfolták (ütögetik a tüdő környékét, a cf betegeknek egyik speciális fizikoterápiája), semmi. Sőt, a szakember szerint nem is asztmás, nem azért köhécselget.

Másfelől még mindig fáj valami! Sajnos mára nem lehetett már elintézni az ultrahangot, majd jön a telefon, hogy holnap mikorra kell menni, addigra készen lesz a labor is.

Nem birom az idegőrlő várakozást! Közben néz ránk az aranyos, hogy nagy baj van? Nem kicsim! Meg van az ami fáj? Nem kicsim! Mi lesz most? Nem tudom kicsim! És mikor tudjuk meg? Nem tudom kicsim!

Elééég!