Címkék

Úgy döntöttünk, hogy felfedezzük a környék éttermeit. Havonta egyszer megajándékozzuk magunkat (legfőképp engem), hogy egy vasárnapi ebédre elmegyünk valahová. Pár hete kaptam egy tippet, ide látogattunk el tegnap.

Teljesen egyszerű, de tiszta helyre mentünk, teljesen üres volt az étterem. Nézegettük az étlapot, megszámlálhatatlan pizza, tészta, húsétel közül lehetett választani. Aztán rendeltünk pizzát, tésztát, husit. Hamarosan megérkezett az ebéd egy ajándék kólával kísérve. A spagettik nagyon tetszettek a lányoknak, mert azt mondták igazi olaszos (mivel mindketten az elmúlt hetekben jártak Olaszországban, tudták milyen az ottani kaja). És az íze is nagyon finom volt! Esztinek kihoztak egy óriási tányért, megpakolva husival, persze sült krumplival, rengeteg zöldséggel, mártásokkal. Nagyon-nagyon guszta volt! És mint kiderült ez is nagyon finom, ízletes volt. Mi Gyuszival és Dáviddal pizzát kértünk. Kaptunk egy óriási, finom, puha tésztájú és nagyon-nagyon finom pizzát. Kellemes pikáns ízt kapott a paprikától, Dávid és én nem is tudtuk megenni akkora nagy volt.

Ha nem valami csillogós helyre akartok menni, de igazán finomat akartok enni, akkor bátran ajánlom mindenkinek, Brüsszeltől sincs messze, Overijse központjában a templom mellett található a ROMA Pizzeria. Van itt egy másik is, ahol tömve volt az étterem (jövő hónapba azt próbáljuk ki), ez szembe vele van, egy nagy kanyarba. Ja, és még aminek nagyon örültünk, hogy végre találtunk egy olyan pizzériát, ahonnan vállalnak kiszállítást is. Eddig itt a környéken még nem sikerült ilyen helyet találnunk. A reklámjukon rajta van, hogy melyik községbe mennyiért kell vásárolnod ahhoz, hogy ingyen kihozzák (Hoeilaartba 15 euró, de ugye mi vagyunk hatan, tehát ezt az összeget nem lesz nehéz összehozni, ki is hozzák és tudjuk, hogy nagyon finom lesz). Na és persze az árak sincsenek elrugaszkodva a valóságtól! Mivel mi ugye hatan vagyunk, hát ez sem egy elvetendő szempont!

Az étlapot, elérhetőséget, címet itt is megtalálhatjátok: http://www.pizzeriaroma.be/